İstanbul'da ki Samsunlular İftarda Buluştu

İstanbul'da yaşayan Samsun'lular samkon'un düzenlediği iftar programında bir araya geldiler.

İstanbul'da ki Samsunlular İftarda Buluştu

 Tür­ki­ye'nin en büyük ve önem­li sivil top­lum ku­ru­luş­la­rın­dan bi­ri­si olan Sam­sun Sivil Top­lum Ku­ru­luş­la­rı Kon­fe­de­ras­yo­nu (SAM­KON), dü­zen­le­di­ği ge­le­nek­sel if­tar­da; Sam­sum­lu iş dün­ya­sı, sanat, spor, si­ya­set başta olmak üzere İstan­bul’da bin­ler­ce Sam­sun­lu­yu bir araya ge­tir­di. 

İstan­bul Eyüp Os­man­lı PARK Sos­yal te­sis­le­rin­de or­ga­ni­ze edi­len, geniş ka­tı­lım­lı iftar prog­ra­mı; Kur’an-ı Kerim okun­ma­sıy­la baş­la­dı. Akşam eza­nın okun­ma­sıy­la if­tar­lar açıl­dı. Açı­lış ko­nuş­ma­sı­nı yapan genç ya­şın­dan bu yana Sam­sun­lu­la­rın bir­lik­te­li­ği için ça­lı­şan SAM­KON’un ba­şa­rı­lı fe­da­kâr Baş­ka­nı Sez­gin Gümüş, Sam­sun­lu hem­şe­ri der­nek­le­rin ça­lış­ma­la­rı­na de­ği­ne­rek, bir­lik ve be­ra­ber­lik me­saj­la­rı verdi. 

Baş­kan Gümüş, “İftar ye­me­ği­mi­ze bin­ler­ce hem­şe­ri­mi­zin ka­tı­lı­mıy­la, Sam­sun­lu­lar ola­rak İstan­bul'dan tüm Tür­ki­ye'ye tek yürek ve büyük güçlü bir aile ol­du­ğu­mu­zu gös­ter­dik. Tüm ka­tı­lım­cı­la­ra ve emeği ge­çen­le­re gö­nül­den te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.

 ÜNLÜ VE TA­NIN­MIŞ 
İSİMLER DE KA­TIL­DI 

SAM­KON’un ge­le­nek­sel iftar prog­ra­mı­na TBMM Baş­kan­ve­ki­li Akif Ham­za­çe­bi, Sam­sun Mil­let­ve­kil­le­ri Çiğ­dem Ka­ra­as­lan, Hasan Basri Kurt, De­mok­rat Parti Baş­ka­nı Gül­te­kin Uysal, eski ba­kan­lar­dan Kür­şat Tüz­men, eski İstan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ali Müfit Gür­tu­na, Sam­sun­lu gol kralı Tanju Çolak, Sam­sun­lu ünlü dizi oyun­cu­su Meh­met As­lan­tuğ...​gibi isim­ler de ka­tıl­dı. Mutlu geçen iftar prog­ra­mın­da ünlü ve ta­nın­mış isim­le­re pla­ket tak­dim edil­di. 
Kay­nak : samsunlifeistanbul.​com




Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2017, 16:58

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER