SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN; “HERKESİN SEVDİĞİ BİR DOKTOR”

Samsun Valisi İbrahim Şahin, cinayetin işlenildiği hastaneye giderek yetkililerden bilgi aldı.

SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN; “HERKESİN SEVDİĞİ BİR DOKTOR”

       Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Hepimizin başı sağ olsun. Hastanede çalışan kadın doğum uzmanımız Aynur Hanım, yanında çalıştırdığı sekreterin eski kocası tarafından bıçaklanarak şehit edildi. Kendisi de 5’inci kattan aşağıya atladı ve öldü. Herkesin çok sevdiği bir doktordu" dedi.
      Samsun’da bir yıl içerisinde ikinci kez bir doktor cinayeti olduğunu belirten Vali Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
     "Bu bizi son derece sarsıyor. Tabi bir doktor hasta ilişkisinin dışında bir özel durum olduğu için çok fazla bir şey söyleyemiyoruz. Sağlık Bakanımıza da konu ile ilgili bilgi arz edeceğim. Gerek kamu hastaneleri gerek özel hastanelere özel güvenlikle beraber X-Ray cihazlarının da getirilmesi gibi bir durum söz konusu diye düşünüyorum. Bu şahsi düşüncemi de sayın Sağlık Bakanımıza da aktaracağım. Dileğimiz bundan sonra bu tarz olumsuzlukların gerek ilimizde gerek ülkemizde bir daha cereyan etmemesi."
       Saldırganın bıçakla gelmesinin kötü niyetli olduğunu gösterdiğini anlatan Samsun  Valisi  İbrahim Şahin, "Şahıs dışarıdan geliyor, belli kötü niyeti var ki yanında ekmek bıçağı taşımış. Özellikle çok hayati yerlere bıçak darbesi vuruyor. 3 tane çok önemli kesiği var. Şahıs çalıştığı yerde de bir olumsuzluk işlemiş gelmiş. Gelmeden öncede bir vukuatı var. Tam polis onu araştırırken burada gelip maalesef bu olumsuzluğu işliyor" diye konuştu.
            NAMIK AZGIN 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2015, 13:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER