AKCAGÖZ: “24 HAZİRAN, KURTULUŞ SEÇİMİ OLACAKTIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan seçim tarihini değerlendirdi.

AKCAGÖZ: “24 HAZİRAN, KURTULUŞ SEÇİMİ OLACAKTIR”

24 Haziran tarihinin, bir korku belirtisi olarak ortaya çıktığını söyleyen Akcagöz, “16 yıldır iktidardalar. 16 yıldır ne istiyorlarsa yapıyorlar, buna güçleri de var. Şimdi alelacele seçim tarihi ilan etmenin sebebi nedir? Ben söyleyeyim. Ak Parti hükümetinin, vatandaş nezdindeki kredisi bitti. Artık millete söyleyecekleri hiç bir şey kalmadı. İki yıldır, OHAL için gerekçe olarak ortaya sürdükleri FETÖ’yü, ülkenin başına kimin musallat ettiğini bu millet biliyor. En önemlisi de ekonomi. Her geçen gün daha kötüye gidiyor ve Erdoğan’ın niyeti, işler daha kötüye gitmeden erken seçimle yeniden iş başına gelmek. Ancak, inanarak söylüyorum ki buna gücü yok. 24 Haziran’da yapılacak olan seçim, bir kurtuluş seçimi olacaktır.” dedi.
Samsun’dan ve Türkiye’nin her noktasından, aynı inanç ve duyarlılık noktasında olan tüm yurttaşlarla birlikte 24 Haziran’da mücadele vereceklerini belirten CHP Samsun İl Başkanı Akcagöz, “Çare, milletin kendisidir. Milletimiz, en sıkıntılı dönemlerde bile sorun çözmeyi bilmiş, gereğini yapmış ve badireyi atlatmayı bilmiştir. Şimdi önümüzde bir seçim var. 24 Haziran erkendi, geçti tartışmalarını bir tarafa bırakıyoruz. Madem öyle istiyorlar, öyle olsun. Samsun, seçime hazırdır. Takvim işlemeye başladığında, Samsun’u temsil edecek ve Samsun’dan, kuvayı milliye mücadelesinin yaktığı ateşi Ankara’ya taşımayı başarabilecek bir liste ortaya çıkacaktır. Samsun’un, buna gücü var. CHP Samsun Örgütü, seçime hazır ve tüm gücüyle sahada çalışacak ve mutlaka başaracağız.” diye konuştu.

CHP SAMSUN BASIN BÜROSU

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER