banner221

Bafralılar 20 Şubat’ta İstanbul’da buluşacak

Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) ve Bafra Dernekleri iş birliği ile 20 Şubat 2016 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek olan 'Büyük Bafralılar Buluşması' için Samsun milletvekillerini ziyaret eden Onursal Başkan Kaya Aşçı ve BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, milletvekillerini geceye davet ettiler.

Bafralılar 20 Şubat’ta İstanbul’da buluşacak

20 Şubat 2016 tarihinde İstanbul'da Topkapı labella Premıum Otel'de düzenlenecek olan Büyük Bafralılar Buluşması gecesi öncesinde TBMM'inde Samsun milletvekillerini ziyaret eden Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve BADEF'in Onursal Başkanı Kaya Aşçı ve BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu Samsunlu 9 milletvekilini mecliste ziyaret ettiler.

 

BÜYÜK ŞÖLENE DAVET ETTİLER

1000 kişilik büyük bir organizasyonla gerçekleştirilecek şölen öncesi milletvekillerine davetiyelerini takdim eden BADEF Onursal Başkanı Kaya Aşçı;'Bafra'nın ve Samsun'unun adının geçtiği her yerde bir iş adamı ve Samsun sevdalısı biri olarak heyecanlanmamak mümkün değil. Bafralı hemşehrilerimizi bu gecede biraraya getirerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve güzel bir sosyal olgu yaratmak adına değerli Samsun milletvekillerimizi de böyle bir gecede aramızda görmek için hem ziyaret etmek hem de gecemize davet etmek istedik. 20 Şubat'ta nasip olusa samsun'u ve Bafralı hemşehrilerimizi bu büyük organizasyonda buluşturmayı hedefliyoruz' dedi.

 

AŞÇI: HERGÜN BİLGİ ALIYORUM

Bu arada Bafra'da kendi köyünde yaptırdığı cami ve kuran kursu çalışmalarıyla ilgili milletvekillerine bilgi veren Aşçı;'Son aşamaya geldik. Oradaki çalışanlarımızdan hergün periyodik olarak bilgi alıyorum. Bafraya yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarda 20 günlük bir aksama oluştu. Bu bile beni son derece üzdü. Allah nasip ederse yaza yetiştirip teravi namazlarını burada kılmak istiyoruz.' diye konuştu.

 

HEMŞEHRİ RUHU DEVAM EDECEK

BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ise 'Büyük Bafralılar Buluşması' adı altında yapacakları geceyle ilgili olarak şunları söyledi:'Biz Bafralılar büyük bir aileyiz. Dünyanın neresinde olursa olsun Bafralılar birbirlerine hem tutkun hem de düşkünlerdir. Bu milliyetçi ruhumuzu ve duruşumuzu kaybetmemek ve Bafralıları İstanbul'da bir araya getirip buluşturmak adına tertiplediğimiz organizasyonda tüm hemşehrilerimizi bir arada görmek istiyoruz. Bafralı bütün dernek başkanlarımız bu konuda büyük bir gayret ve istekle çalışmalarına devam ediyorlar. Milletvekillerimize de hem 'Hayırlı olsun' ziyareti hem de bu büyük şölene davet etmek için mecliste kendilerini ziyaret ettik.' şeklinde konuştu.

 

Kaynak: meydannet.com 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER