KIRCALI: 23 NİSAN GEÇMİŞTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GELECEĞE ŞEKİL VERMEKTİR

Aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.

KIRCALI: 23 NİSAN GEÇMİŞTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GELECEĞE ŞEKİL VERMEKTİR

Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, ulusal egemenlikle beraber çocuklara gösterdiği değeri ve önemi, milletine duyduğu inancını ve sevgisini bir kez daha göstermişti.

Yüce meclis, milletimiz için daima hayırlı ve verimli çalışmalara imza atmıştır. Muasır medeniyet hedefinin taşıyıcısı olan TBMM, Türkiye’nin modern dünyayla bütünleşmesi, demokrasimizin olgunlaşması ve çoğulcu demokratik normların ülkemizde geçerli kılınması sürecinde önemli rol üstlenmiştir. Dolayısıyla millet egemenliğinin vücut bulduğu en önemli yer TBMM olmuştur.

23 Nisan hem ulusal egemenlik hem de çocuk bayramı olarak devlet ve millet hayatımızda bir coşkunun yaşandığı tarihtir. Bu gün bir kez daha bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki, yarınlarımızı temsil eden çocuklarımız geçmişten aldıkları güçle, geleceği şekillendirecek, müreffeh bir Türkiye’nin, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. 23 Nisan mili birlik ve beraberliğimizin, sevgi ve kardeşliğin, barış ve huzurun sarsılmaz bir ispatıdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2016, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER