ÇARŞAMBA SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

ÇARŞAMBA SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU

T.C.
ÇARŞAMBA
(SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU
2020/40 SATIŞ

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZ
Özellikleri Satışa konu Samsun ili Salıpazarı ilçesi Tepealtı Mahallesi 140 ada 14 parsel sayılı taşınmaz tapu kaydında "Kargir ev ve ahır ile fındık bahçesi" vasfındadır. Parselin yarısı kapama fındık bahçesi olarak diğer yarası ise evler, avlusu ve müştemilatları ile birlikte açık tarla olarak kullanılmaktadır. Parsel üzerinde;
1-Tek katlı yığma inşaat tarzında bir yapı bulunmaktadır. Yapı 154,00 m2 alana sahiptir. Yapı mesken olarak kullanılmaktadır. Yapının dış cephe doğramaları ahşap ve pvc doğramadır. Yapının giriş sahanlık taban döşemesi seramiktir. Yapının giriş kapısı ahşap doğrama kapıdır. Yapı kiremitli çatılıdır.
2-Tek katlı ahşap inşaat tarzında başka bir yapı daha bulunmaktadır. Yapı 15,00 m2 alana sahiptir. Yapı seren olarak kullanılmaktadır.
3-Tek katlı yığma ve ahşap inşaat tarzında bir yapı da bulunmaktadır. Yapı 45,50 m2 alana sahiptir. Yapı odunluk ve fırın olarak kullanılmaktadır.
4-Tek katlı ahşap inşaat tarzında bulunan yapı 42,00 m2 alana sahiptir. Yapı ahır niteliği taşımaktadır.
5-Tek katlı prefabrik inşaat tarzında bir yapı daha bulunmaktadır. Yapı 40,00 m2 alana sahiptir. Yapı mesken olarak kullanılmaktadır. Yapının dış cephe iskeleti pres paneldir ve betonarme temeline sabitlenmiştir. Yapının dış cephesi boyalıdır. Yapının dış cephe doğramaları pvc doğramadır. Yapının giriş sahanlık taban döşemesi seramiktir. Yapı oluklu sac çatılıdır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER