KAVAK İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

KAVAK İCRA DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

T.C.
KAVAK
İCRA DAİRESİ
2019/214 TLMT.

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Samsun İl, Asarcık İlçe, 110 Ada, 98 Parsel, GÜNDOĞDU Mahalle/Köy, KALEARDI Mevkii, Taşınmaz kaydında yer alan 12/12/2018 tarih ve 2157 yevmiye sayılı "Krokisinde B1 harfi ile gösterilen yapı tescilsizdir."
Samsun ili, Asarcık ilçesi, Gündoğdu mahallesi, 110 ada 98 Parsel (ESKİ Gökgöl Mah. 125 ada, 391 parsel)
Mesken: Parsel üzerinde zemin kat ve yarı bodrum kattan oluşan, kargir, dış cephesi çoğunlukla sıvasız ve boyasız, pencere ve kapı doğramaları çoğunlukla ahşap, soba, ile ısıtılan, çatısı mevcut bir yapı bulunmaktadır. Toplam inşaat alanı yaklaşık 170,00 m2 dir. Yapıda %48 yıpranma ve %32 eksik imalat vardır.
İnşaat Halindeki Yapı: Parsel üzerinde tek katlı, kaba inşaat halinde, betonarme taşıyıcı sistemli, kolon, kiriş ve döşeme elemanları mevcut ancak başka hiçbir imalatı bulunmayan bir yapı bulunmakta olup, mevcut haliyle toplam inşaat alanı yaklaşık 165,00m2 olan yapının tamamlanma oranı %30dur. Tapu kaydında "krokisinde B1 ile gösterilen yapı tescilsizdir." ibaresi bulunmaktadır.
Samanlık: Parsel üzerinde tek katlı, taşıyıcı sistemi ve doğramaları çoğunlukla ahşap, çatısı mevcut, samanlık olarak kullanılan bir yapı bulunmaktadır. Yapı inşaat alanı yaklaşık 55,00 m2 dir. %48 yıpranma ve %22 eksik imalat vardır.
Ahır: Parsel üzerinde tek katlı yığma taşıyıcı sistemli, doğramaları çoğunlukla ahşap, dış cephesi sıvasız ve boyasız, çatısı mevcut, ahır olarak kullanılan bir yapı bulunmaktadır. yapı inşaat alanı yaklaşık 50,00m2 dir. %35 yıpranma ve %22 eksik imalat vardır.
Tarla: Dava konusu taşınmaz tarla vasfında, ekilip biçilmeye müsait toprak yapısı olarak kiili-tınlı toprak yapısında, ince tekstürlü, organik maddece orta seviyede, 20-25 cmlik işlemeli tarım toprağı derinliğine sahip kuru tarıma elverişli tarım arazisi vasfındadır. Taşınmazın eğimi %1-3 civarındadır. Yapılaşmaya müsaittir ve içerisinde yapılar vardır. Yola sınırı var olup Asarcık ilçe merkezine 500m mesafededir.Bu haliyle satışa çıkarılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER