banner223

BAŞKAN DEMİRTAŞ, ÇİÇEKLERLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Pandemi nedeniyle zor günler geçiren sağlık çalışanlarını unutmadı.

BAŞKAN DEMİRTAŞ, ÇİÇEKLERLE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Covit-19 nedeniyle evine gidemeyen, çocuklarını göremeyen ve zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarına buket çiçek göndererek moral desteği verdi. Daha sağlıklı bir toplum için çalışırken her zaman en büyük desteğimiz olan doktorlarımızın da yanlarında olduğumuzu göstermek için deste güllerden oluşan çiçek paketi ile teşekkür eden Başkan Demirtaş, ”Hastalık durumunda canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık ta olsa azaltmak istedik. Çünkü görüyoruz ve tanık oluyoruz ki sağlık çalışanlarımız insan sağlığını kendi sağlıklarından çok önde tutan kahramanlardır. Biz daha sağlıklı olalım diye kendi sağlıklarını bile tehlikeye atacak kadar görevlerine bağlıdırlar. Özellikle Dünyanın Corona virüsü ile ayakta olduğu günümüzde doktorlarımızın değeri bir kez daha anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Tüm doktorlarımıza, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

“Sağlık çalışanları mutlu eden jest için teşekkür etti”

Başkan Demirtaş’ın bu jesti doktorları ve sağlık çalışanlarını da mutlu etti. Corona virüsü nedeniyle insan sağlığına verilen önemin daha çok öne çıktığını ifade eden doktorlar, “Bizler sadece bugün değil, her zaman insanlarımızın daha sağlıklı ve hastalıklardan uzak kaliteli bir yaşam sürmesi için çaba sarf ediyoruz. Zaman zaman olumsuzluklarında kamuoyuna yansıdığı görevimizi yaparken böylesi güzel jestler bizleri çok mutlu ediyor. Her zaman diyalog halinde olduğumuz Başkanımız Necattin Demirtaş’a bu güzel jesti için teşekkür ederiz” dediler.

“Sevdiklerimiz için kurallara uyalım”

Zor günlerin mutlaka aşılacağını ancak halkımızında sağlık çalışanlarına yardımcı olması gerektiğini belirten Başkan Demirtaş; "Maske, temizlik ve mesafe. Devletimiz ısrarla bu kurallara uyulmasını istiyor. Bizler için milletimiz için bunun yapılmasını halkımızdan bekliyor. Kurallara harfiyen uyulduğunda sağlık çalışanlarımızın eli de rahatlamış olacak. İlkadım Belediyesi olarak bizlerde sevdiklerimiz ve bir can kaybının bile yaşanmaması için halkımıza çağrı yapıyoruz; 'Ne olur kurallara uyalım.' diyerek sözlerini tamamladı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER