BAŞKAN DEMİRTAŞ,YEREL YÖNETİMLER İÇİNDE BİR FARKINDALIK BAŞLATTIK

İlkadım Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) riskine karşı belediye hizmet araçlarına yazdırdığı sloganla vatandaşları salgına karşı uyarıyor. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Demirtaş, 'Koronavirüsle mücadele temizlikle başlar' sloganıyla tüm hizmet araçlarımızı giydirdik. Bu noktada yerel yönetimler arasında Türkiye tek olan bir uygulamayla bir farkındalık başlattık” dedi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ,YEREL YÖNETİMLER İÇİNDE BİR FARKINDALIK BAŞLATTIK

İlkadım Belediyesi, bulaşma riskini azaltmak ve temizliğin önemine dikkati çekmek için tüm hizmet araçları ve kent içindeki konteynerleri, "Koronavirüsle mücadele temizlikle başlar" sloganıyla donattı.

Belediye hizmet binası açık alan otoparkında giydirmesi tamamlanan hizmet araçlarını inceleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Vaka sayılarının daha da azalmasını sağlamak adına ilçe halkımızın koronavirüse karşı olan  duyarlılığına dikkat çekmek adına böyle bir uygulamayı hayata geçirdik. Ülkemizde virüsle mücadele yoğun şekilde devam ediyor. Samsun'da vaka sayılarımız artmıştı ama şu an düşüş eğilimine geçti. Bunun için tedbirleri elden bırakmayacağız. Bir taraftan da Sayın Sağlık Bakanımızın dile getirdiği sosyal mesafe, hijyen ve maskeye dikkati çekmek için tüm araçlarımızı, 'Koronavirüsle mücadele temizlikle başlar' sloganıyla giydirdik. Bu noktada yerel yönetimler arasında Türkiye tek olan bir uygulamayla bir farkındalık başlattık. Vatandaşın bu konuya dikkatini çekelim istedik. İnşallah bu virüs belasından hep birlikte el ele vererek çıkacağımızı ümit ediyorum. Kentin birçok noktasında bulunan konteynerleri ve hizmet araçlarımızı görerek, tedbirleri bırakmayacak ve temizliğe daha çok dikkat edecekler. Aşılama çalışmaları başladıktan sonra yavaş yavaş bu virüsten ülkemiz kurtulur, diye umut ediyorum "diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER