KAVAK EKMEĞİNİ KARDEŞİYLE PAYLAŞIYOR

Kavak Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine destek amaçlı olarak muhtelif semtlere yerleştirdiği “Hayır Dolapları” ilçe halkından büyük destek gördü.

KAVAK EKMEĞİNİ KARDEŞİYLE PAYLAŞIYOR


Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla Kavak ilçe merkezi ile İstasyon semtinde muhtelif yerlere yerleştirilen “Hayır Dolapları “ ile ihtiyaç sahibi ve yoksulların günlük ekmek ihtiyacını gidermesi halkın büyük takdirini topladı.

Yaptıkları uygulama ile ihtiyaç sahibi yoksullara destek olmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, projenin güzel yanının ise alan el ile veren elin birbirini görmemesi olduğunu söyledi. Sarıcaoğlu, “ Hayır yapmak isteyen, yoksul bir kardeşinin ihtiyacını karşılamak isteyen Kavaklı hemşehrilerimiz şehrin muhtelif yerlerine koyduğumuz bu dolaplara arzu ettikleri kadar ekmek veya çeşitli gıda ürünü hatta giysi koyarak ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirler.” dedi.

Belediye olarak Kavak’ta unutulan değerleri hatırlatacak önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu, proje ile hayırsevere, ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden onlara yardım etmelerini sağlayacak bir kapı açtıklarını söyledi. Sarıcaoğlu,” Paylaşmaya sosyal yardımlaşmaya ihtiyaç duyduğumuz günlerde böyle bir çalışma yaptık. Projeye vatandaşlarımızın da ilgi göstermesi, destek vermesi bizleri çok mutlu etti. Bunun en güzel yanı, hayrı yapan da, ekmeği kimin aldığı da belli değil. Projeye destek veren ekmeğini kardeşiyle ile paylaşan herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER