MOSSAD VE CİA PROVAKATÖRLÜĞE HAZIRLANIYOR

 Basında aralıklarla şöyle haber başlıklarına rastlıyoruz: “Işid ABD de saldırılara hazırlanıyor.” “Işid Avrupayı kana bulayacak.” “Işid Türkiye’de eylem yapacak.” “ABD Türkiye’de ki vatandaşlarını Işid saldırılarına karşı uyardı.”
Ulan sizin tuzağa koyduğunuz yemi yutanın boğazında kalsın inşallah!
Çok iyi hatırlıyorum. Diyarbakır emniyet müdürü Gaffar Okan öldürülmeden önce milliyet gazetesinde ve bazı başka yayın organlarında şöyle bir haber okumuştum: “Suriye sınırından 11 Hizbullah militanı Türkiye’ye sızdı. Ellerinde ..... marka silahlar var. Büyük bir olay yapmalarından endişe ediliyor.”
Bu haberden 1 gün sonra Gaffar Okan’a bir suikast düzenleniyor. Amma ne suikast? Türkiye’de mevcut hiçbir örgütün yapamayacağı kapsamda. Gaffar Okan ve birçok polis öldürülüyor. Militanlar, hiçbiri yakalanmadan sahuşup kayboluyorlar. Ancak, bir gün önceki haberde belirtilen markada bir silah olay yerinde düşürülerek bırakılıyor.
Şimdi insanlar bu olayı nasıl yorumlar? Olayın yorumu zaten birgün önceki haberde var. Emniyet güçlerine düşen görev hizbullah örgütü olarak bilinen yuvalara baskın yapmak...
Tüm bu ipuçlarına rağmen devleti yönetenler, ısmarlama olarak gazetelere servis edilen bu haberi yayınlayanları çağırıp, “bu bilgileri kimden aldınız” demiyor. 
Çünkü biliyor ki, olayın üzerine gitse karşısına yabancı örgütler çıkacak. ne yapabilecek? Tısssss.
Aynı senaryo şimdi yine devrede.
Avrupa halkı bizden biraz daha vicdanlı. Irak savaşı olduğunda bunu gördük. ABD de İngiltere’de ve Avrupa ülkelerinde . Halk sokaklara dökülerek, “Masum insanları neden öldürüyorsunuz?” diye eylem yaptı.
Onun için, halkından çekinen bu ülkeler, kendi ülkelerinde kamuoyu oluşturabilecek senaryolar hazırlıyorlar. 
Tük kamuoyunu da Irak’ta olup bitenlere karşı yönlendirmek istiyorlar.
Olacakları tahmin etmemek için herhalde aptal olmak gerekir! 
Olacak şudur; Hem Türkiye’de, Abd, İngiltere ve Avrupa devletlerinde Işid eylemlerine benzer bir takım icraatlar yapılacak Mossad, Cia ve İngiliz istihbaratının yapacağı bu eylemlerden sonra öteden beriden, çoğunlukla da Camilerden sakallı sakallı adamlar toplanarak, eylemi yapan Işid militanları denilerek kamuoyu Suriye ve Irak’a karşı harekete geçirilecek. 
Bu arada Avrupa ülkelerinin Işid bahane edilerek o bölgede yaşayan yüzbinlerce, hatta milyonlarca masum insanı öldürmelerini meşru gösterecekler.
Millet yutar mı? Bence çoğunlukla yutar. Bu kadar kelle kesen Işid katillerini izledikten sonra insanların çoğunda bu senaryoları kabul edecek kavrayış zaten şimdiden hazırlanmış durumda. 
BU SEFERKİ KATLİAMLAR ÖNCEKİLERE BENZEMEYECEK.
Barzaniyi korumak için verilen silahlara baktığımızda, Işid’in elindeki Avrupa’dan gitmiş silahlarıda göz önünde bulundurduğumuzda o bölgedeki yaşanacak katliamları, Din, etnik grup, ve meshep çatışmalarının sonuçlarını hayal etmek bile zor...
Işid’in bugüne kadar yaptığı, müslümanlığa asla uymayan, hem Avrupalıların, hem de İslam dünyasının kin ve nefretini çeken eylemleri de orada, “Işid militanlarını öldürüyoruz” iddiasıyla yapılacak katliamları meşru göstermek için yeterli bir sebeb oluşturdu.
Allah İslam dünyasının yardımcısı olsun.
YORUM EKLE