Temel Karamollaoğlu, Partisinin 7. İl Kongresi için Samsun'a Geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı (SP) Temel KARAMOLLAOĞLU, partisinin 7. İl Kongresi için Samsun'a geliyor.

Temel Karamollaoğlu, Partisinin 7. İl Kongresi için Samsun'a Geliyor

Saadet Partisi Genel Başkanı (SP) Temel KARAMOLLAOĞLU, partisinin 7. İl Kongresi için Samsun'a geliyor.

Saadet Partisi Samsun 7. İl Kongresi için hazırlığını tamamladı. Saadet Partisi Samsun İl Kongresi, 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 13.30'da Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Saadet Partisi (SP)  kongresine, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'da katılacak.

Saadet Partisi (SP) Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi 'Yaşanabilir Türkiye için el ele hep birlikte' sloganı ile 19 Eylül 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek.

SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 13.30'da Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan SP'nin 7. Olağan kongresine, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun da katılacağını belirterek tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

HEM TEŞKİLAT HEM DİĞER PARTİLER DAVET EDİLİYOR

Saadet Partisi 7. Olağan Kongresi için, Saadet Partisi İl Başkanlığı ve teşkilatlar son hazırlıklarını yaparken, kongrenin çalışmalarının yanı sıra İl ve ilçe teşkilatlarında yoğun bir heyecan devam ediyor. Samsun İl Başkanı Salih Şen, Samsun'da Siyasi Parti Teşkilatlarını kapı kapı dolaşıp ziyaretler gerçekleştirerek kongre için davette bulunuyor. Parti teşkilatı il merkezi ve ilçelerde ki tüm delegelerini bizzat ilçe teşkilat yöneticilerince davet ettirilirken il başkanlığı işi daha da büyüterek diğer muhalefet ve iktidar partilerin teşkilatlarını da davet etmeleri dikkatlerden kaçmıyor.
GENEL BAŞKANLA BİRLİKTE GENİŞ KATILIM BEKLENİYOR

Önümüzde ki hafta sonu Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılım sağlayacağı açıklanan 7. Olağan Kongresi dolayısıyla İl Başkanı Salih Şen ve Parti teşkilatında ki üyeler siyasi parti başkanlarını ve teşkilat üyelerini makamlarında ziyaret ederek kongreye davet ediyor. Başkan Şen başkanlığında Cumhuriyet Partisi, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi, Memleket Partisi, Gelecek Partisi, İYİ Parti ve diğer partilerin teşkilatlarını da kongreye davet ederek tüm teşkilatların kongreye geniş katılım sağlamaları beklenirken Saadet Partisi Son yılarda görülmeyen türden bir kongre ile seçim heyecanını ve Samsun merkezde ki il ve ilçelerinden başlatılmak üzere tüm ülke genelinde siyasi partiler arasında ki soğuklukları sona erdirmek hedefi ile ilk olmayı hedefledikleri gözlerden kaçmıyor.

‘ŞEN, “KONGREMİZ DÜĞÜN HAVASINDA GEÇECEK

Konu ile ilgili İl Başkanı Salih Şen, “Saadet Partisi il başkanlığı olarak ilk kez kongremizde son yıllarda unutulan siyasi etik gereği bozulan ve yok olan saygı, sevgi ve seviyesizliklerin sona erdirilerek barış ve küskünlüklere son verilerek adeta düğün havasında bir kongre yapacağımıza inanıyorum. İnşallah davetimize tüm parti teşkilatlarımız hassasiyet göstererek bu güzel adımımıza sevgi ve birlik beraberlik için onlarda ilk adımlarını atarak bu yola girilmesi sağlanır. Ülkemizde siyasi arenada da barış rüzgârları ve siyasi seviyenin saygı sevginin oluşturulması sağlanır” ifadelerini kullandı. Bu vesile ile söz konusu dikkat çekecek olan Saadet Partisi Samsun il kongresinin Pazar günü Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun da katılımı ile Canik Kültür Merkezinde gerçekleşeceği de açıklandı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2021, 11:18

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER