SİZ GEZMEYE DEVAM EDİN

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve kısa sürede küresel salgın haline dönüşen corona virüsü (Covid-19) ile ilgili Türkiye ve dünyadan son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor.

SİZ GEZMEYE DEVAM EDİN

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve kısa sürede küresel salgın haline dönüşen corona virüsü (Covid-19) ile ilgili Türkiye ve dünyadan son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Corona virüsü vaka sayısı ile ilgili dünya genelinde yetkililer bilgilendirmelerine devam ederken, son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama ile birlikte Türkiye'de 75 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

BİLİNÇSİZ VATANDAŞLAR KURAL TANIMIYOR

Her gün artan vaka sayıları ile ilgili yeni tedbir kararları alınsa da vatandaşlar bu kararlara uymamakta ısrar ediyor.

Samsun’un Bafra ilçesinde de durum aynı yönde seyrediyor. Sağlık çalışanlarının, emniyet güçlerinin ve belediyenin aldığı tedbirler halk tarafından uygulanmıyor.

Sokağa çıkma yasağının olduğu 65 yaş üstü şahıslar bankamatiklerin önünde uzun kuyruklar oluştururken park gibi alanlarda ise 1 metre kuralına uyulmayarak mesafe korunmuyor.  

TÜM ÜLKE OLDUĞU GİBİ BAFRA’DA RİSK ALTINDA

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yapmış olduğu açıklamada belirttiği gibi korona virüs çıkan bölgeyi sınırlandırmak mümkün değil. Tüm ülkeye yayılmış durumda. Bafra ilçesinde de birçok korona virüs şüphesi ile hastanelere başvuran kişiler mevcut. Gözetim altında tutulan vakalar ve Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine sevki gerçekleştirilen vakalar da olduğu belirtiliyor. Samsun ilinde de birçok vakanın olduğu gelen bilgiler arasında. Hatta Samsun Gazetesinin haberine göre Samsun’da korona virüsten 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Hal böyle iken yetkililer vatandaşların konulan tedbirlere uymalarını ve mümkün olduğunca evden çıkmamaları gerektiği konusunda uyarıyor.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem Topçuoğlu
Adem Topçuoğlu - 4 yıl Önce

Bu kadar duyarsızlık!!! İllaki ateş düştüğü yeri yakar misali, yakacak ondan sonra aklımız başımıza gelecek. Allah akıl sağlığı versin bizlere.

Martalalı
Martalalı - 4 yıl Önce

Hastahanelerde yer ve solunum cihazi kalmayinca anlayacaklar.

Necati ilken
Necati ilken - 4 yıl Önce

Sizin internet sitenizin haberlerine bakıyorum da, haber fotoğrafı açısından çok çok zayıfsınız. Olay yerine çoğu zaman gitmeden haber yazıyorsunuz tamam ama bu kadar da olmaz ki. Sitenize girip haber okumam için cezbedici bir olay yok. Bu konuyu bir daha düşünün. Hee böyle okuyan okusın derseniz ona da diyecek sözümüz yok tabi.

Gökhan tardu
Gökhan tardu - 4 yıl Önce

Yapın şoka çıkma yasağı daha ne bekliyonuz BİR HAFTALI OLARAK

T.uzunalioğlu
T.uzunalioğlu - 4 yıl Önce

Bir odaklanılmış yaşlılar üzerinde genc kesimde günlük yaşamına aynen devam ediyor ama ne yazıkki onlarda taşıyıcı oluyorlar ondan sonrada önünü almak zorlaşıyor genel olarak alınması gerekir önlemin

SIRADAKİ HABER