ALT YAPI BİTENE KADAR KİMSE EVİNDE YATMAYACAK

Samsun’da Belediye başkanları,meclis üyeleri birer hafta arayla konteynırlarda kalacak

ALT YAPI BİTENE KADAR KİMSE EVİNDE YATMAYACAK

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, yılbaşından sonra başlatılacak alt yapı çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, belediye başkanları ve meclis üyelerinin şantiyelerde yatacaklarını açıkladı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda yapıldı. Mecliste, 28 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Meclisin ardından yapılan SASKİ 2019 yılı kasım ayı olağan genel kurul toplantısında ise 11 madde komisyonlara havale edildi.

ŞANTİYEDE YATACAKLAR

Samsun Gazetesinden Merve İlhan ve Barış Kaya'nın haberine göre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, meclis toplantısında yaptığı açıklamada seçim öncesinde 17 ilçede vaat ettiği ve "Ben de nöbet tutacağım" dediği Şantiye Projesi'nin yılbaşından sonra başlayacağını belirterek, “Altyapı bitene kadar kimse evinde yatmayacak. Bizim ekiple beraber şantiyede yatacak. Ayrıca belediye başkanları, kadın ve erkek belediye meclis üyeleri de birer hafta arayla o konteynırlarda kalacak” dedi.

KAMU YARARINA ÇALIŞIYORUZ

Samsun Gazetesinde yer alan habere göre Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nin örnek çalışmalar yaptığını belirten Demir, “İlçe belediyelerimizle birlikte koordinasyonlu bir şekilde çalışma gayreti içerisindeyiz. Bir mimar olarak, yatay mimari kavramının bu güzel şehir için önem arz ediyor. İlerideki günlerde Tekkeköy ve Canik için bir plan çalışması yapacağız” dedi.

ALTYAPI PLANLARI YAPILMAMIŞ

Samsun’un hızlı kentleşmeye tabi olan bir şehir olduğu için geçmişteki şartlarından dolayı imar ve altyapı planlarının yapılmadığını söyleyen Başkan Demir, “Atakum bile yeni yapılaşan bir ilçe olmasına rağmen binaların yüzde 65’inden fazlasının çatı suları kanalizasyona bağlı. Bu çok büyük bir problem. Bununla ilgili çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Samsun’daki altyapıyı tamamlayacağız. Yılbaşından sonra da nöbetler başlayacak. Özellikle altyapı çalışmalarımızda belediye başkanlarımız, kadın ve erkek meclis üyelerimiz nöbet tutacaklar” dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER