banner221

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden Silahlı Çatışma Açıklaması

Samsun'un Bafra ilçesi meydana gelen ve Ömür A.(37) isimli şahsın silahlı çatışmaya ilişkin Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden Silahlı Çatışma Açıklaması

Samsun'un Bafra ilçesi meydana gelen ve Ömür A.(37) isimli şahsın silahçatışmaya ilişkin Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada “29.08.2022 günü saat 14:40 sıralarında ilimiz Bafra ilçesi Emir Efendi Mahallesi, Hasan Çakan Caddesi üzerinde Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait ekip aracının devriye hizmetlerini ifa ettiği sırada, ismi sonradan tespit edilen Ö.A isimli şahsın sırtında tüfek ile yaya olarak geçtiğinin görülmesi üzerine, ekip görevlileri şahsı kontrol etmek için araçtan inip şahsa dur ihtarında bulunmuş, şahıs dur ihtarına uymayarak sırtında bulunan av tüfeğini eline alarak ekip otosundaki görevli personelleri hedef alarak ateş etmiş, görevlilerce gerekli tedbirler alınarak şahsa teslim olması yönünde uyarılarda bulunulmuş, akabinde müdahale yapılarak şahıs etkisiz hale getirilmiştir. Şahıs yaralı bir şekilde 112 ekipleri ile hastaneye intikal ettirilmiş, yapılan müdahalelere rağmen hastanede eks olmuştur. Şahsın üzerinden 1 adet ekmek bıçağı çıkmış olup 1 adet de suç kaydı olduğu anlaşılmıştır. Olayda görevli personeller ve çevrede bulunan vatandaşlarda herhangi bir yaralanma meydana gelmemiş, konu ile alakalı olarak adli ve idari işlemlere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2022, 21:42

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER