VALİ ORHAN TAVLI BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Samsun Valiliği görevine yeni gelen Orhan Tavlı, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

VALİ ORHAN TAVLI BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Samsun Valiliği görevine yeni gelen Orhan Tavlı, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Samsun Valisi Orhan Tavlı açıklamasında; '' Samsun'a hizmet etme fırsatı doğdu. Samsun üreten bir şehir, Karadeniz'in merkezi ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bir şehir. Samsun'da ilk müşahede ettiğim konu, alt yapısı ve üst yapısıyla güçlü olması. Ticaretten turizme, tarımdan sanayiye üreten bir şehirdeyiz. Hep birlikte özellikle basın mensuplarımızla yapacağımız çalışmalarda daha güzel nasıl hizmet edebiliriz, şehrimizin markasını daha ileriye nasıl taşırız mücadecelesini hep birlikte vereceğiz. Samsun'da güçlü çalışmalar yapılmış, bunu daha ileriye taşıyacağız '' diyen Tavlı şöyle devam etti.

Samsun'un Türkiye Yüzyılı'nda geleceğe emin adımlara yürüyen bir şehir olduğunu belirten Tavlı, "Türkiye Yüzyılı'nda daha güzel nasıl hizmet edebiliriz, kültür turizminden, sağlık turizmine ve spor turizminden, diğer turizm alanlarına, altyapı üstyapı alanlarında neler yapabiliriz, şehrimizin markasını daha ileriye nasıl taşıyabiliriz, onun mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Ben özellikle basın mensuplarımıza Samsun markasını ileriye taşıma çalışmasında bugüne kadar yaptığımız ve yaptığınız çalışmalar için şükranlarımı ve teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum." dedi.


 Samsun'da çok güçlü bir tarım, ticaret, turizm altyapısının yanı sıra organize sanayi bölgeleri konusunda da güçlü çalışmaların yapıldığını söyleyen Tavlı, "Bu çalışmaları hep birlikte ileriye taşıyacağımıza inancımı ifade etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle andığımız kahraman gazilerimize minnet ve duygularımızı ifade ediyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nda Samsun markasını daha ileriye taşımak dileğiyle sizlere saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum." diye konuştu.
 Vali Tavlı, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 00:17

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER