Yerelden Genele Halkın İktidarı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı Cumartesi günü "Yerelden Genele Halkın İktidarı" temalı bir toplantı düzenledi.

Yerelden Genele Halkın İktidarı

Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya CHP'nin İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda açılış konuşması yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Fatih Türkel, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidara yürüyor. Bunun en büyük göstergesi belediyelerimizin Türkiye'de ve Atakum'da estirdiği rüzgardır. İktidarın tüm engellemelerine rağmen belediyelerimiz adeta destan yazıyor; olması gerektiği gibi halkçı belediyecilik anlayışı ile garibanın yoksulun yanında vatandaşlarımızın umutlarını yeşertiyor" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin mazbatasını aldığı günden beri hacizlerle hükümetin müfettişlerinin eliyle didik didik edildiğini ve baskıyla mücadelesini anlatan Fatih Türkel, "İl Bank çifte standart uyguluyor bırakın belediye ödeneklerinde hakkaniyeti Atakum Belediyesi'ne iş yapan mütahitlerin hak edişlerini ödemiyor, devlet bankaları kredi vermiyor, özel bankalara birileri yanaşmayın diye sopa gösteriyor. Amaç belli Atakum Belediyesi'ni güçsüz ve çaresiz bırakmak. Buradan oyun kurmaya çalışanlara sesleniyorum. Atakum Belediye Başkanımızın arkasında babaların alınteri, anaların göz yaşı, CHP'ye oy veren binlerce Atakum'lunun yüreği var. Cemil Deveci'nin arkasında koskoca Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü var. Biz başkanımızı KURDA KUŞA YEM ETMEYİZ" ifadelerini kullandı.

Türkel konuşmasının devamında "Ülkemiz pandemi belası ile mücadele ederken bu süreçte bile iktidarın engellemeleri ve türlü zorbalıklarına rağmen Samsun ve Türkiye kamuoyunda en başarılı belediyeler CHP'li belediyeler, Samsun'un en başarılı belediyesi Atakum Belediyesi'dir. Bütün ilçelerimizde İlçe Örgütlerimizle, Belediye Meclis Üyelerimizle iktidar startımızı verdik, bugünden tezi yok gece gündüz, köy bucak demeden vatandaşımızla kucaklaşıp halkın iktidarını birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin de söz alarak belediyenin bugün ve gelecekteki vizyonu ve projeleri hakkında bilgi verdi.

"Yerelden Genele Halkın İktidarı" vizyonu çerçevesinde teknik sunumlarım ardından ilçe başkanlarının ve belediye meclis üyerlmizin soru cevep ve öneriler kısmı ile toplantı son buldu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER