BAŞKAN EDİS, EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI LİSTESİNDE

Edis, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan “CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi” suretiyle belirlenen ankette Türkiye’nin en başarılı ilçe belediye başkanları sıralamasında 19’uncu sırada yer aldı.

BAŞKAN EDİS, EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI LİSTESİNDE

    Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan “CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi” suretiyle belirlenen ankette Türkiye’nin en başarılı ilçe belediye başkanları sıralamasında 19’uncu sırada yer aldı.
   
 20 Aralık 2015 - 4 Ocak 2016 tarihleri arasında 30 büyükşehirin tüm ilçelerinde 20 bin 680 kişi ile “CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi” yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmada 2015’in en başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanı yüzde 61.8 oy oranı ile İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu oldu.
                 'VEZİRKÖPRÜ’YE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ'
     Şahsına gösterilen teveccüh nedeniyle Vezirköprülüler başta olmak üzere, ankete oy verenlere teşekkür eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “İlçemize en güzel hizmetleri götürebilmenin çabası içindeyiz. Çalışmalarımızı yürütürken gerek vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler, gerekse de bu tür kamuoyu anketleri bizlere güç veriyor. Hiçbir şekilde çizgimizden sapmadan Vezirköprü’müze en güzel hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.
         Köksal ÖNER

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER