Alaçamspor Terme Evcilspor Maçına Hazırlanıyor

Samsun Bölgesi Cemal Özdemir Süper Amatör liginde Alaçamaspor ligin ilk haftasında kendi sahası ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu Terme Evcilspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Ahmet Karadağ yönetiminde Alaçam Şehir stadyumunda yaptığı antrenmanlarla  devam ediyor.

Alaçamspor Terme Evcilspor Maçına Hazırlanıyor


Teknik Direktör Ahmet Karadağ yönetiminde yapılan antreman ilk olarak koşu ile ısınma hareketleri, 5 - 2 top çalışması ve çift kale ile son buldu.

Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, antreman sonrası yaptığı açıklamada ise; lig fikstürleri çekildi. Cemal Özdemir Süper Amatör liginin ilk haftasında kendi sahamız ve seyircimizin önünde 13.10 2019 Pazar günü saat: 14: 30'da ligin güçlü ve iddalı takımlardan biri olan Terme Evcilspor'u konuk edeceğiz. Alaçamspor futbol takımı olarak sezon hazırlıklarını 40 gündür Alaçam Şehir Stadyumu Suni Çim sahasında devam ediyoruz. Geçen seneki iskelet kadromuzu hemen hemen korudu.Çünkü bu ligi iyi bilen futbolcularımızdan oluşan ve Samsun 1. Amatör ligde Şampiyon olarak Süper Amatör ligine çıkan kadro.

Sadece onlara küçük hamleler dokunuşlar yaparak Bafra'dan, Çarşamba'dan ve Ünye'den futbolcu kardeşlerimizi takviye ederek kadorumuza kattık.

Süprizlerle dolu olan zor bir lig bizleri olduğu kadar ligdeki tüm takımları bekliyor.

Alaçamspor futbol kulübü olarak ligin ilk haftasında kendi sahamız ve seyircimizin önünde lige iyi başlamak istiyoruz, onun bilinçinde takım olarak Terme Evcilspor maçına tüm eksiklerimizi gidererek çıkmak olacaktır.Karadağ, tecrübeli ve genç olan takımıma güveniyorum, onlar herşeyi sahada konuşacaklar şeklinde konuştu.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER