HACINABİSPOR'DAN LİG ÖNCESİ PROVA

Yeni bir yapılanmaya giren ve sadece Bafra ilçesi değil; başka il ve ilçelerden de oyuncular transfer eden, bu sezonda Samsun Süper Amatör Lig' in de mücadele edecek olan Bafra Hacınabispor; Hazırlık maçında, BAL Ligi takımlarından Boyabat 1868 takımına 3- 0 mağlup oldu.

Bu yıl; Samsun Süper Amatör Lig' de başarılı olup, BAL Ligi' ne yükselmeyi amaçlayan Bafra Hacınabispor; Yeni Bafra Stadı' nda, 26 Eylül Perşembe günü, saat 15. 00' de, BAL Ligi takımlarından Boyabat 1868 ile karşılaştı.

Boyabat 1868 takımının iyi bir mücadele sergilediği maçta;Hacınabispor'un genç oyuncuları için bu maç iyi bir prova oldu.

3 gol yemesine rağmen; rakip kaleye gitmekten çekinmeyen Bafra ekibi, verdiği mücadele ve hırsla ilersi için umut verdi.

Bafra Hacınabispor Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya; kuvvetli bir rakip ile oynadık ve futbolcularımız, ellerinden gelen gayreti gösterdiler.Bu maçtan önemli dersler çıkardık ve aksayan yönlerimizi görmüş olduk.

Bugünden itibaren; eksik olduğumuz konularda daha çok ve yerinde çözümler üretmek için çalışmalarımıza ara vermeden çalışmalara başladık. Rakibimiz Boyabat 1868 takımını kutlar, BAL Ligi' nde kendilerine başarıar dileriz.

Skordan çok dostluk ve güzel futbol ve sahada ter akıtan her iki takım oyuncularını da tebrik ediyoruz.

Boyabat 1868 Spor'un Bafra Hacınabispor ile oynadığı hazırlık maçında; Boyabat 1868 takımının gollerini Tolga ( 2 ) ve Tunahan kaydetti.

Maçta; maçın atmosferinden kaynaklanan ve zaman zaman yaşanan sakatlıklar olsa da genelde her iki takım oyuncularının centilmenliğe gölge düşürecek önemli bir olayın olmaması; yeşil sahalarda ihtiyaç duyduğumuz dostluk ve spor kardeşliği gibi duyguların ön plâna çıkmasını sağladı.

Maç sonunda her iki takım antrenör ve teknik direktörleri ve futbolcuları birbirlerini tebrik ettiler.

Bafra Hacnabispor' a Süper Amatör Lig' de başarılar dilerken; rakibimiz Boyabat 1868 takımına da BAL Ligi' nde başarılar dileriz.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER