banner221

HACINABİSPORUN UÇAN PANTERİ ADIYAMAN AĞRI 1970 SPOR' DA

Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL ) takımlarından Bafra Hacınabispor' da forma giyen, başarılı kaleci Resul ADIYAMAN; soyadı gibi yaman bir transfere imza attı.

HACINABİSPORUN UÇAN PANTERİ ADIYAMAN AĞRI 1970 SPOR' DA

Bafra' da " Uçan Panter" ünvanını hakeden ve güzel kurtarışlarıyla, taraflı tarafsız futbolseverlerin sevgi ve beğenisini kazanan Resul ADIYAMAN;Türkkiye 3.Lig takımarından Ağrı 1970 Spor' a transfer oldu.

Adıyaman; Ağrı 1970 Spor ile, 1 yıllık sözleçme imzaladı ve böylece amatörlükten profesyoneliğie de önemli bir adım attı.

Efendi ve örnek futbolculuğu ve kişiliği ile spor çevresinin ve Bafra Hacnabispor  yönetiminin, antrenörü Zekeriya KÖKLÜKAYA' nın da takdirlerini kazanan Resul ADIYAMAN; ahde vefalı tavrını da göstererek; eski kulübü Bafra Hacıabispor, futbol oynadığı takımlar ve yeni kulübü Ağrı 1970 Spor ile igili olarak şunları söyledi :

" 2000 doğumluyum, kaleciyim.Aslen Karslı' yım. Ağrı İdman Yurdu, Ağrı Gençlerbirliği ve Ağrı Vefaspor' da birer yıl futbol oynadım.

2 sene Samsun Atakum Belediyespor' da oynadım. Samsun Atakum' da, A Takım'da Şampiyonluk, U 19' da  Türkiye 3. lüğü gibi başarılı futbol kazanımlarımız oldu.

 Ayrıca; 1 sene de Bafa Hacınabispor' da futbol  oynadım ve şu anda ise Türkiye 3. Lig ekiplerinden, Ağrı 1970 Spor ile profesyonelliğe geçiş yaparak, yeni kulübümle 1 yıllık sözleşmeye imza attım. Aslen Karslı'yım.

Bafra Hacinabispor ailesine sonsuz saygı ve teşekkürü her zaman bir borç bilirim. Bafra' da ve Hacınabispor kulübümde, çok güzel yürekli insanlar tanıdım.

Bafra' da ailem diyebileceğim insanlar var. Elbet bir gün tekrar, Bafra' nın spor ve futbolsever halkına hizmet vermek benim için bir şeref ve gurur vesilesi olacaktır.

Bafra; kesinlikle daha üst ligleri hakediyor. En kısa zamanda, inşallah hakettikleri liglere yukselirler.

Bu vesileyle tüm Bafraılara ve futbolcu arkadaşlarıma; antrenörmüz sayın Zekeriya KÖKLÜKAYA ile Hacınabispor Kulübü yönetimine ve bizleri Bafra' daki maçlarımızda  hiç yalnız bırakmayıp, devamlı bizi motive eden değerli taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum. "

Özel Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER