Hacinabispor Fırsat Tepti

Samsun Bölgesi 1. Amatör liginin A grubu 15. hafta  karşılaşmasında Hacinabispor ligin önemli karşılaşmasında Samsun Atakentspor'a Okan ve Nihat'ın gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılarak büyük fırsat tepmiş oldu.

Hacinabispor Fırsat Tepti

Samsun Bölgesi 1.Amatör Ligi A. Grubu 15. hafta karşılaşmasında  Bafra Hacinabispor kendi sahası ve seyircisi önünde kendisi gibi ligde Şampiyonluğa oynayan Samsun Atakentspor'u Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasında konuk etti.

Karşılaşma öncesi Samsun 1.Amatör A grubu 15.haftasında Bafra Hacinabispor grubun önemli karşılaşmasında Samsun Atekentspor u Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim sahasında konuk etti. Bu karşılaşma öncesi grupta bir maçla fazlasıyla Hacinabispor 36 puanla 1.sırafa yer alırken rakibi Samsun Atekentspor bir maç eksiğiyle 34 puanla ikinci sırada yer alıyor.  

İlk yarıya her iki takımda oldukça kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda  Hacinabispor'a oyun üstünlüğü kuran Samsun Atakentspor 17 dakika da Okan'ın golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golden başka  her iki takımda geliştirmiş olduğu ataklardan gol çıkaramayınca soyunma odasına 1-0 önde giren taraf Samsun Atakentspor oldu.

İkinci yarıya iyi ve etkili başlayan taraf  deplasman takımı Samsun Atakenspor oldu. 53 dakika da Nihat sahneye çıkarak Atakentspor'u karşılaşmada 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra rakip kalede gol arayan ev sahibi Hacinabispor 90 dakika takım kaptanı ve golcüsü Orhan'la bulduğu golle karşılaşmada durumu 2-1 getirse de bu  golden başka gol olmayınca sahadan 2-1 yenik ayrılarak büyük fırsat tepmiş oldu. Bu kritik galibiyetle 1 maç eksiği olan Samsun Atakentspor puanın 37 yaparak liderliğe yükselirken, Hacinabispor ise 1. maç fazlası olmasına rağmen 36 puanla ikinci sıraya geriledi. Karşılamaya Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş,Hacinabispor Kulüp Başkanı Haşim Salur ve çok sayıda taraftar topluluğu izledi. 

Karşılaşmanın Oynandığı Yer : Bafra Açıkspor Tesisleri Suni Çim Sahası 

Karşılaşmanın Hakemleri:Faruk Küstül ***  Coşkun Yalçın ***  Harun Alkan ***

Bafra Hacinabispo :  Murat - İbrahim -  Samet -  Hayri -  Sefa Şenocak  - Kadir -  Orhan(c)  -  Uğur  -  Mustafa  -  Oruç -  Tolga  - 

yedekler  : Miraç -  Aziz  - Oğuzhan  - Mert  -  Cem -  Hakan  Tek. Direk : Erdoğan Er 

Samsun Atekentspor : Burak  - Emre  - Sefa  - Ekrem -  Tutku -  Anıl  - Meriç (c)  - Okan   -  Halilcan  - Ahmet -  Nihat 

Tek.Direk. Cem Kaygusuz Yedekler: Mert  - Furkan -  Doğan -  Onur  - Barış -  Eyüp -  Kazım

 GOLLER : 17 dakika Okan ve 53 dakika Nihat Samsun Atakentspor .... 90 dakika Orhan Hacinabispor 

Sarı Kartlar :Hayri, Samet  Hacinabispor     Okan, Murat  Samsun Atakentspor 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER