MASKOT ÇAKIR SAMSUNLULARLA BAYRAMLAŞTI

Samsun'da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın resmi maskotu Çakır, tramvayda ve alışveriş merkezlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onların bayramını kutladı

MASKOT ÇAKIR SAMSUNLULARLA BAYRAMLAŞTI

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın resmi maskotu Çakır, Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü Samsunlularla bayramlaşmak için iki alışveriş merkezi ve tramvayda vatandaşlarla bir araya geldi. Hafif raylı sistemi de kullanan Çakır, Samsunlulara şeker dağıttı. Çocukların ilgi odağı olan, büyüklerinin elini öpen hatta harçlık bile alan Çakır, Samsunlularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Renkli görüntülerin yaşandığı bu buluşmada vatandaşlar, maskot Çakır ile bir araya gelmekten son derece mutluluk duyduklarını ve Samsun'da tarihin en büyük işitme engelliler olimpiyat oyunlarını ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını söylediler. Oyunlar döneminde de müsabakaları yerinden takip edeceklerini belirten vatandaşlar, böyle büyük bir organizasyonu Samsun’a taşıdığı için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür ettiler.

Etkinlikte olimpiyat gönüllüleri de vatandaşlara 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları ile ilgili tanıtıcı broşürler dağıttı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2017, 23:48

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER