Tuzağınız İhanetiniz Kininiz Hiç mi Bitmeyecek?

ABD ve BATI Kökenli  bazı yatırımcılar ülkemizden döviz çekerek planlı şekilde kuru yükseltiyor. Bilinçle döviz kurları ile oynuyorlar. Batı sermayesiyle yayın yapan güdümlü basın sansasyon haberler yapıyor.. Yabancı okullardan mezun olup onlardan beslenen sözde ekonomistler “ Erken Seçim yapılmalı Hükümet değişmeli” palavrasıyla milletin zihnini bulandırmaya çalışıyorlar.

Yabancı sermayeli marketler planlı bir şekilde ürünlere zam yapıyor. Aslı astarı olmayan fiyat artışları ile milleti huzursuz etmeye çalışıyor. Dolar arttı diye zam üstüne zaman yapanlar dolar düşünce yaptıkları bu zammı geri çekmiyorlar. Çünkü maksatları milleti ekonomide kıskaç altına almak.

Siyasi hesaplar peşinde olan ve belirli güçlerin sözcülüğünü yapan muhalefet partileri RTE düşmanlığın da birleşip Türkiye bitiyor, ekonomi çöküyor halk aç susuz perişan yalanı ile içimize ayrılık tohumları ekiyorlar.

Adam çıkıp bu ülkeye 15 Temmuzu yaşatan hainleri yeniden göreve getireceğini bangır bağır bağırıyor. Milletin gözünün içine baka baka her gün bir yalan bir iftira haberi yayınlatıp TC’ni battı gibi gösteriyorlar. İnsan Allah dan korkar devlet millet siyasi bir makam uğruna bu kadar mı aşağılanır. Böyle siyaset olmaz! Böyle kardeşlik böyle vatandaşlık olmaz!

“Küresel sermayeye boyun eğmeyiz” diyenler iktidarı devirmek için küresel sermaye sahipleri ile işbirliği yapıyorlar. Bunun adına da milliyetçilik, vatanseverlik diyorlar. Dikkat buyurun koltuk ve makam uğruna tüm Türkiye düşmanları ile bir ve beraber olmaktan  da çekinmiyorlar. Kendilerini tenkit eden vatandaşlara da ana avrat küfrediyorlar. (Güya bunlar milletin vekili !)

15 Temmuz’da sahaya sürdükleri tankların yerine şimdi FETO ve PKK güdümlü piyonlar sahnede! Bir çoğu ülkeden kaçıp Batıya- Avrupa’ya Amerika’ya sığındı. Ama halen ülkemizde artıkları ve saklı gizli güdümlü piyonları var ve onları kullanıyorlar.

Ne adına siyasi iktidarı devirelim derken devleti devirme ve iç savaş çıkarma adına. Maksat millet canından bezsin ve yeter artık desin ve makamları da bunlara devretsin! Kim mi onlar her telden çalan karışık gizli güçler!…Olayları görüp takip eden FETO ve PKK yandaşları da alkış tutup oynuyor!

Beynelmilel güçler devrede, faiz lobileri devrede, Türkiye düşmanları devrede: yeni bir 15 Temmuz tuzağı hazırlamanın peşindeler. Unutmayınız ki bu hainler hiç pes etmeyecek! Siyasi iktidarın değişmesi yetmez. Türkiye ekonomisi çökmeli, silahlanması durdurulmalı, Suriye’den Ortadoğu’dan, Mavi Akdeniz’den  ve kuzey Irak’tan atılmalı, hatta iç savaşa sürüklenmeli ve Türkiye mutlaka durdurulmalı!..

Ülkesini seven vatanseverler olarak bize düşen görevler var. Sağ duyuyu elden bırakmamak. Bunların oyununa gelmemek. Sandıkta bunun hesabını sormak. Ülkenin bütünlüğüne sahip çıkmak. Kardeşliği ön planda tutmak, devletin yanında olmak. Sabretmek ve aşırılıkları devlete bırakmak çünkü devlet hainlerin üstesinden geliyor gelecek de…

Bugün ülkenin karışmasını isteyenler ya gafiller ya da hainlerdir. Sandığın sonucuna karşı çıkmak, milletin reyini hiçe saymak, demokrasiyi alaşağı etmek olsa olsa Türkiye düşmanlarının işidir. Bu oyuna alkış tutamayız bu oyunu desteklemeyiz.

Siyaseten hesaplaşma sandıktır, demokrasi halkın kendini yönetmesidir. Gerisi tuzaktır, ihanettir ve Türkiye düşmanlığıdır. Biz bu oyuna gelmeyiz; hainlerin tuzağına da düşmeyiz. Gerisi lafı güzar!.. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, bu devlet bizim, bu topraklar şehit kanıyla sulanmış kutsal topraklardır. Hiç bir hainin cirit atmasına müsade etmeyiz!

YORUM EKLE