Ülkenize Birliğinize ve Kardeşliğinize Sahip Çıkın Diyoruz!

Türkiye, terör örgütlerini ve güney cephesini dağıttı. Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki haritayı yırtıp attı. Ama bekliyorlar. “Erdoğan sonrası” kaldıkları yerden devam edecekler. İçerideki siyasi muhalefet cephesi bu konuda kendilerine zaten söz verdiler Erdoğan’ı devirme konusunda anlaştılar.

Erdoğan sonrasını güvence altına almayı düşünen ABD, Avrupa ve İsrail, cephesini, çevrelemeyi batıya kaydırdı. Ege adaları silah deposuna dolduruldu; Yunanistan garnizon bir devlete dönüştürüldü. ABD, Avrupa ve İsrail, bu ülkeye korkunç derecede silah yığmaya devam ediyor!..

Ülke sınırlarımız tehdit altında, sınırımızın yakınında askeri üsler kuruluyor, yığınaklar yapılıyor. Dedeağaç’taki yığınak bu ülke için bir faciadır, aşağılamadır, büyük tehdittir.

İran-Akdeniz hattında ne yapılıyorsa, Ege-Yunanistan’da aynı şey yapılıyor. İşte şu an içeride estirdikleri fırtına, çıkardıkları gürültünün tek sebebi bu askeri hazırlığı dikkatlerden uzaklaştırmaktır.

Türk siyasi  tarihi nice ihanetler gördü. Ama böylesine tarih bile tanık olmamıştır. Tamamen vatanı satma, küçültme üzerine bir pazarlık yapılıyor… Dikkatinizi çekmek istiyoruz: İki türlü senaryo var. Birincisi RTE seçimle devirme; Bütün Batı, bunun için çaba gösteriyor. Ekonomik abluka da işte bunun içindir.

İçerideki bütün söz  ve planları birlikte yürütüyorlar. Muhalefete açık destek, açık talimatlar yağdırılıyor. Bir diğer plan seçim dışı devirme. İşte asıl pazarlık burada. Asıl rezalet burada. 15 Temmuz’da bir şeyi eksik bıraktılar. Şimdi Dedeağaç’taki askeri yığınak işte bu eksikliği tamamlamak içindir. Siz içerde çekişmeye devam edin, düşman adım adım sinsi sinsi ülkenizi karıştırmanın bölmenin planlarını yapıyor!

Ama şunu unutmayın: siz bir ve beraber oldukça, kardeşliğimize ve ülkemize sahip çıktıkça,  Allah izniyle sizi kimse yıkamaz!.. Döviz, kur, dolar, euro vız gelir bize.. . Türkiye Ekonomi ile yıkılmaz ! Ülke iç kargaşa ve kardeşin kardeşe düşürülmesiyle yıkılır (Allah Korusun!)

Dünya ekonomisi krizde ABD ve Avrupa ülkeleri bu krizi iliklerine kadar yaşıyor! Batarsa onlar batar; Türk devleti dimdik ayakta Elhamdüllah ! Üç buçuk karaborsacı soysuz, faizci, tefeci mi Türkiye’yi dize çöktürecekmiş ?…Yapmayın Allaş aşkına!

Siz dik durun, kardeşliğinize sahip çıkın, hainlere bölücülere prim vermeyin; Allah’ın izniyle geleceğin umudu sizlersiniz:  TC’dir; Türk Milletidir! Bu uyanış birilerini rahatsız ediyor ve kuduruyorlar!.. Cinnet geçiriyorlar!…

Türkiye büyüdükçe, Türkiye mazluma sahip çıktıkça ve Türkiye Türk ve İslam Dünyasını toparlamaya çalıştıkça, Türkiye çevresinde oyun bozucu ve  dosttan yana oyun kurucu oldukça,  birilerinin uykuları kaçıyor!..

Unutmayınız, dik durun, kardeş olun, devletinize sahip çıkın, Allah’ın izniyle gelecek Türk Milletinin olacaktır. Buna Allah’a olan inancınız gibi inanın ve devletinize, kardeşliğinize, birliğinize sahip çıkın!.. Çanakkale’nin İstiklal Harbinin ve 15 Temmuzun intikamını almak istiyorlar! Türkiye’ye diz çöktürmek istiyorlar!.. Ortadoğu ve Türk dünyasındaki elini kırmak istiyorlar ! Buna fırsat vermeyin!..

Elhamdüllah aç değiliz, açıkta değiliz, İMF ye- yabancıya muhtaç değiliz, dosta düşmana kol kanat geriyor el uzatıyoruz!.. Mazlumun, garibin gurabanın yanındayız ve örnek bir ülke olarak dimdik ayaktayız!.. Yeni atılımlarla kendi silahlarımızla, dış ticaretimizle örnek bir ülke konumundayız!..Yalana dolana, alavere ve dalaverelere asla inanmayın.

Bir vatansever olarak uyarımız bu yöndedir. Gerisini Allah bilir!
Allah bu millete zeval vermesin, Allah devletimize, milletimize yardım etsin ve bize esaret yüzü göstermesin! Bizi namusumuz, bağımsızlığımız ve vatanımızla imtihan etmesin! Allah biz bilan!…

YORUM EKLE