GÖKHAN YOĞURTÇU’NUN OĞULLARI ERKEKLİĞE İLK ADIM ATTI

Tekirdağ Çerkezköy Adliyesinde görev yapan Tekirdağ Kapaklı ilçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Serkan Yoğurtçu’nun yeğenleri, esnaf Gökhan-Havva Yoğurtçu çiftinin oğulları Alper ve Kaan Yoğurtçu erkekliğe ilk adımlarını attılar.

GÜNCEL HABERLER - 06-08-2015 09:12

     Yakıntaş Mahallesi Süper Star Tekstil Bakon Giyim, Bafra Devlet Hastanesi güzergâhında bulunan Yoğurtçu ailesi evinde yapılan sünnet düğününe, Yoğurtçu Ailesi sevenleri, akrabaları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

    ALPER VE KAAN YOĞURTÇU ERKEKLİĞE MERHABA DİYEREK İLK ADIMI ATTILAR

     Gökhan-Havva Yoğurtçu çifti, oğulları Alper ve Kaan Yoğurtçu’ya muhteşem bir sünnet düğünü yaparak, evlatlarının erkekliğe ilk adımı atmasının sevinç ve onurunu yakınları ve dostları ile birlikte paylaştılar.

     Düzenlenen sünnet merasimine gösterilen yoğun ilgi, Yoğurtçu Ailesi'ni bir hayli sevindirdi. Yoğurtçu Ailesi, gelen misafirlerle yakından ilgilenerek, "Bu güzel ve anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

     Mevlid-i Şerif programından sonra davetlilere ikramlarda bulunuldu.

     Erkekliğe adım atan Alper ve Kaan Yoğurtçu sünnet merasiminde eğlendi. Çocuklarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkürlerini sunan Gökhan ve Havva Yoğurtçu çifti, davetlilerle ilgilendi.  

      NAMIK AZGIN 

 

 

 

Günün Diğer Haberleri