Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Hayati Ağca, meslek komitesi üyesi adaylarıyla Kaymakam Bayram Yıldız ve Belediye Başkanı Murat Gül'ü ziyaret etti.
Kurum ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen görüşmelerde, Vezirköprü'nün ticari ve ekonomik gelişimi ile ilçenin geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Ağca, Ticaret ve Sanayi Odasını şeffaf, çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla yönetmek istediklerini belirterek, kamu kurumlarıyla işbirliği ve koordinasyon içinde çalışacaklarını söyledi.
Vezirköprü'nün ekonomik açıdan daha güçlü bir merkez haline gelmesi için ortak hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Ağca, "Sen-ben tartışmalarından uzak duracağız. Üreticimizin, tüccarımızın ve esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Vezirköprü için kurumlarımızla el ele çalışacağız." dedi.
Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Gül de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ağca ve ekibine seçim sürecinde başarı diledi. SAMSUN (AA)