ADEM ÖĞRETMEN 38. KEZ SINAVA GİRDİ

Türkiye Gündemi' nde; sınav kolik ve kan kolik olarak adından sıkça söz edilen öğretmen Bafralı Adem Topçuoğlu şimdi de 38. kez ÖSS Sınavı' na girdi. Topçuoğlu, Bafra Öğretmenevinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ADEM ÖĞRETMEN 38. KEZ  SINAVA GİRDİ

" Bu güne kadar, 37 kez sınava girdim. ( YKS (ÖSS,YGS ) Şimdi ise 38. YKS Sınavı' na gireceğim. Sınav için çalışmadım. "

Topçuoğlu, İşletme Fakültesi ( Yönetim Organizasyon Bölümü ), Turizm Otelcilik MYO, Otobüs Şoförlüğü ( Kaptanlık ) bölümü ve İktisat Fakültesi ( Kamu Yönetimi ) .2 Önlisans 2 lisans bölümlerini başarıyla bitirdi. Şimdiki son devam ettiği bölüm ise İlahiyat olup bu okulun 2.sınıfına devamediyor.

Adem Topçuoğlu; gençlerin sınava girdiği için kendisine kızıp kızmadıkları sorusuna ise " Evet kızanlar da oluyor gençlerden fakat benim onlara pek sorun oluşturacağımı sanmıyorum. " dedi.

Sınavkolik Adem öğretmen, YKS Sınavı' na 15 -16 Haziran tarihlerinde, Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu' nda girecek. Aynı zaman da Türk Kızılayı' na da bugüne kadar vermiş olduğu kanlarla, bronz, gümüş ve altın madalyalar ve plaketler almış bulunuyor.

Sınavlara girmekten evlenecek zaman bulamayan Adem Topçuoğlu, bazı tv' lerdeki " " Evlenme Programları " na da katılmıştı.

Adem öğretmenin bir diğer kolikliği ise, motosikletiyle Türkiye Turu etkinlilerine katılmasıydı.

TOPÇUPĞLU sınava girecek tüm gençlere ve vatandaşlara başarılar diledi.

Oktay ZERRİN- Özel Haber- Bafra

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlkay
İlkay - 5 yıl Önce

Ne gerek var 38 kez sınava girip kat sayıyı yükseltmeye bırak herkes işini yapsın genç kardeşlerimizin yoluna taş koymayın

SIRADAKİ HABER