Hakan Karaduman`dan Zihni Şahin`e saygısızlık

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Samsun programıyla ilgili olarak yaptığı sosyal medya paylaşımlarında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e büyük nezaketsizlik ve saygısızlık yaptı.

Hakan Karaduman`dan Zihni Şahin`e saygısızlık

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Samsun programıyla ilgili olarak yaptığı sosyal medya paylaşımlarında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’e büyük nezaketsizlik ve saygısızlık yaptı. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın Samsun programıyla ilgili olarak paylaştığı fotoğraflarda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yer almasına rağmen Başkan Şahin’in adını bile anmadı. Başkan Zihni Şahin’i yok saymakla kalmayan İl Başkanı Hakan Karaduman; AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’i ise ‘Büyükşehir Belediye Başkanı’ olarak takdim etmesi ise ayrı bir nezaketsizlik örneği olarak görüldü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la birlikte gerçekleştirilen ziyaretleri sosyal medyada paylaşarak kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman; skandal ifadeler içeren paylaşımları ise vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı. Bakan Varank’ın programlarında hazır bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’den hiç söz etmeyen Karaduman, henüz Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Demir’i ise Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sunması büyük saygısızlık olarak algılandı.

Başkan Karaduman’ın sosyal medya takipçilerinden gelen tepkiler üzerine alelacele düzeltmeye yapılan söz konusu paylaşımlar ise vatandaşlar tarafından alay konusu haline getirildi.



 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aytekin çil
Aytekin çil - 5 yıl Önce

Onlar oraya gökten paraşüt le inmedi onları oralara getiren halk gerektiği zaman indirmesinide bilir.

İ.Y.
İ.Y. - 5 yıl Önce

SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU DEMEKKİ

SIRADAKİ HABER