”BU GÜNE KADAR KAMYONCUYA KAZANDIRDIK”

Bafra 34 Nolu Kızılırmak Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Haydar Sanlıkçı, Ulaştırma Bakanlığına 260 bin TL ödeyerek, istenilen belgeyi aldıklarını ve diğer kooperatiflerle rekabet etmeyeceklerini söyledi.

”BU GÜNE KADAR KAMYONCUYA KAZANDIRDIK”

        Bafra ilçesinde 13 yıldır, 34 Nolu Kızılırmak Kamyoncular Kooperatifi Başkanlığı yapan Haydar Sandıkçı, "Biz, antlaşma yaparken hiçbir şeye dahil olmadık. Diğer arkadaşlar 3 kooperatif olarak aralarında sözleşme yapmışlar. İşleri kafalarına göre bölmüşler. Bizi hiçe saydılar ama biz, taşımacılık konusunda devlete peşinen yani Ulaştırma Bakanlığına 260 bin TL yatırdık ve istenilen belgeyi aldık. Bizi hiçe sayan kooperatiflerin hiç biri ne para yatırmış, bir tanesinin belgesi var. Geçmiş yönetimden döneminde alınan bir belgeleri var. Diğer kooperatiflerin geçerli belgesi de yok. Onlar birbirlerini icraya verdiler. Bir bir paralarını aldılar ve gasp ettiler. O gasp edilen paralar, kamyonculardan çıktı. Bu arkadaşlar hangi kamyoncuyu savunuyorlar?  Bizim kooperatifimizin borcu yoktur. Biz, kooperatif üyelerimize yönelik gereken çalışmaları yaptık. Biz, tütünü Bafra araçları ile taşıyacağız" dedi.

       Hiçbir zaman rekabet yapmadıklarını ve gelecekte de rekabet yapmayacaklarını belirten 34 Nolu Kızılırmak Kamyoncular Kooperatifi Başkanlığı yapan Haydar Sandıkçı, "Biz, diğer kooperatiflerle rekabet etmiyoruz. Biz, kamyoncuları her zaman destekleriz. Bafra'nın arabası varken, biz dışarıdan gelen arabaya bir şey yüklemeyiz. Bafra'da günlük 40 araba dolduruluyor. Bafra'nın arabası bir günde dolar. Bafra'nın arabasının gidip gelmesi bir hafta sürer. Tüm nakliyelerde yabancı kamyonlarla da yapılabiliyor. Bizim, için nakliyede hızlılık çok önemli" diye konuştu.

                                                                                        NAMIK AZGIN       

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER