Emniyet Müdürlüğü Şehit Polisler İçin Mevlit Okuttu

Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. Yıldönümü sebebiyle Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehit olan emniyet mensupları ve tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu.

Emniyet Müdürlüğü Şehit Polisler İçin Mevlit Okuttu

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Bafra Büyük Camisi'nde Kur'an tilaveti ve Mevlid-i şerif programı düzenlendi. Programa; Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Derneği Genel Başkanı Hasan Yücesan, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Bafra ilçe Müftüsü Burhan Keleş, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra ilçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yiğit, Bafra Belediye Meclis üyeleri,  Balkan Türkleri Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği Bafra Şubesi Başkanı Memduh Aksu,  Emniyet Müdürlüğü personeli ile aileleri ve vatandaşlar katıldı.

       Bafra Büyük Camii İmamı Şevki Şahin, Tahir Ağa Camii İmamı Necati Boyun, Çarşı Camii İmamı Abdullah Arslan, Site Camii İmamı Kadem Arslan ve Gazi Paşa Camii İmamı Sacit Akçay tarafından okunan Kur'an-ı Kerim, mevlit ve ilahilerin ardından Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş, mümin konusunu anlattıktan sonra dua yaptı.

        Mevlit programında, Bafra Emniyet Müdürlüğü tarafından şeker,Türk Kızılayı Genel Merkezi'nce gönderilen lokumlar Türk Kızılay  Bafra Şube Başkanı Osman Genç tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

NAMIK AZGIN  

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER