banner223

Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret

Türk Polis Emniyet Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadettin Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi'ye, kutlama ziyaretinde bulundular.

Emniyet Müdürlüğüne Anlamlı Ziyaret

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, "Bafra Sinoplular Derneği'nin Polis Haftası dolayısı ile emniyet teşkilatını ziyarette bulunmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

                 "EMNİYET TEŞKİLATI TÜRK MİLLETİNİN GÖZ BEBEĞİDİR"

           Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadettin Kutlu ise, "Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü münasebetiyle ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan emniyet güçlerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyorum. Emniyet güçlerimiz, Türk halkının malının, canının ve namusunun en büyük güvencesidir. Bu nedenle bizler her zaman ve her yerde polis teşkilatımızın yanındayız ve yardımcısıyız " diye konuştu.

        Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadettin Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri,Bafra Belediyesi Kültür Merkezi'nde Bafra Sinoplular Derneği tarafından sahnelenen oyunun yönetmenliğini yapan Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü polislerinden Murat Sağkan ve oyunda rol alan Polis Memuru Ali Özeren'e ayrıca teşekkür edilerek, polis bayramı kutladı.

NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER