MHP’den Aşçıya Kahvaltı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar ve yönetimi, Bafra’ya Şevket Aşcı Turizm Fakültesini kazandıran Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı’ya teşekkürlü sabah kahvaltısı verdi.

MHP’den Aşçıya Kahvaltı

         Samsun-Sinop Karayolu Bafra girişi Carrefour Alışveriş Merkezi içerisindeki Buhara Bafra Restaurantta verilen kahvaltıda misafirlere başta Bafra'nın meşhur kıymalı pidesi olmak üzere, peynirli, pastırmalı, kuşbaşılı pide ikram edildi.

       Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar," Bafralılık ruhu anlayışı içerisinde,'Vatan sevgisi imandandır' ilkesi doğrultusunda, Bafra'mızda yetişmiş, daha sonrası Bafra'mıza, maddi ve manevi hiçbir yardımı esirgemeden Bafralılar için çalışan Kaya Aşcı beyi Ramazan ayı içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe teşkilatı olarak iftara davet etmiştik. O gün kendiişlerinin yoğun olması dolayısıyla gelememişlerdi. Bizde, Kaya Aşcı Bey Bafra'ya gelmişken, bir kahvaltıda birlikte olmak, kendisinden istifade etmek, fikirlerinden istifade etmek gayesiyle kahvaltıda bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendisine müteşekkiriz" dedi.

       Aşcı ailesinin hayırlı hizmetlerinin devamını dilediklerini ve kendisini örnek aldıklarını belirten MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, "Gelecek nesle yönelik yatırım en önemli yatırımdır. Amel defterleri kapanmayacak olanlar, nesil yetiştiren insanlardır. Aşcı ailesi Bafra'mıza bir üniversite kazandırdılar. Aşcı ailesine helal, hayırlı ve bol rızık vermesini Allahu Teâlâ'dan diliyorum. Aşcı ailesinin de hizmetlerinin devamını bir Bafra'lı olarak bekliyoruz. Bizim davetimize icabet ederek kabul ettiler, kendisine ve ayrıca SAMKON Genel başkan yardımcısı Osman Öğütçü beye teşekkür ediyoruz. Kahvaltıda bir araya gelmemize, SAMKON Genel başkan yardımcısı Osman Öğütçü bey vesile oldu. Biz hem Osman Öğütçü beye, hem davete icabet eden kahvaltıya, Bafra Belediye başkanımız Zihni Şahin bey, MHP Samsun Milletvekilimiz Cemalettin Şimşek beye ve misafirlerimize de teşrif ettiler. Aşcı ailesine de uzun ömürler diliyor, hizmetlerinin devamını da bekliyoruz" diye konuştu.              

      SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise,"Bizler doğduğumuz şehrimizi hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Aşçı Ailesi olarak en iyi yatırımın eğitime, okula yapılacağı düşüncesi ile Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi için kolları sıvadık ve gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

       Kahvaltıya; Milliyetçi Hareket Partisi(MHPSamsun Milletvekili Cemalettin Şimşek,  Belediye Başkanı Zihni Şahin, MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, SAMKON Genel başkan yardımcısı Osman Öğütçü, İşadamları Şükrü Derebey, Rayon Tekstil Genel Müdürü Mustafa Aktürk, Oral Aşcı, Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin katıldı.

NAMIK AZGIN

 

 

 

 

 




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER