Nihat Camadan, Dualarla Uğurlandı

Balıkesir ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunan ve emekliye ayrılan 68 yaşındaki 1.Sınıf Emniyet Müdürü Nihat Camadan kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nihat Camadan, Dualarla Uğurlandı

Sırasıyla AnkaraBoluGiresunDenizliİstanbulBalıkesir ve Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinden görev yapıp Terörle Mücadele Daire Başkanı, Kocaeli ile Balıkesir Emniyet Müdürü olarak görevi yapan Nihat Camadan (68), Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı bünyesinde ABD'de geçici görevli iken 2006 yılında emekli olmuştu.

      Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren emekli Emniyet Müdürü Nihat Camadan için, Samsun Emniyet Müdürlüğünde tören düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından merhum emniyet müdürünün öz geçmişi okundu.

                                         CAMADAN AİLESİ YASTA  

       Nihat Camadan için ilk tören Samsun İl Emniyet Müdürlüğü önünde yapıldı.

 Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından uzun yıllar birlikte görev yapmış olan emniyet mensupları Nihat Camadan ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

     Nihat Camadan, dün tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Daha sonra uzun yıllar birlikte görev yapmış olan emniyet mensupları Nihat Camadan ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştı. Burada son olarak yapılan dualar ve alınan helalliğin arından kanser hastalığı sonucu hayatını kaybeden Nihat Camadan'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Bafra ilçesine gönderildi. 

                               BAYRAK CAN'A TESLİM EDİLDİ

        Nihat Camadan'ın naaşı defnedildikten sonra mezarlıkta Samsun il Emniyet Müdür vekili Erol İpek ve Bafralı emekli Emniyet Müdürü ve Polis Akademisi eski Başkanı Hasan Yücesan, tabut üzerindeki Türk bayrağını Nihat Camadan'ın oğlu Can'a teslim etti.

                      DOSTLARI CAMADAN'I YALNIZ BIRAKMADI  

        1.5 yıldır mide kanseri tedavisi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat eden Nihat Camadan(68), Bafra Büyük Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlık'ta bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

        Cenazeye; CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Samsun il Emniyet Müdür vekili Erol İpek, Samsun Eski Milletvekili Adem Yıldız, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Dr. Şenel Özdemir, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yiğit, Polis Merkezi Amirleri, Polis Akademisi eski Başkanı Hasan Yücesan, Emekli Emniyet Müdürleri Kazım Önder, İlhan Sapmaz, Alper Yaz, Cemal Ünlü, Kurumahmutoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kurumahmutoğlu, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu,  MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Yörükler Belde Belediye Başkanı Süleyman Eroğlu,  BASİSEN Karadeniz Bölge Başkanı Osman Bektaş, Bafra Belediyesi eski başkanlarından Hasan Aslan, Sefer Peker, Yol İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Bafra TSO Meclis Başkanı İsmail Tuğ, Siyasi Parti Temsilcileri, Mesleki Oda Temsilcileri,  Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Oda Başkanları, Türkiye'nin çeşitli illerinden emniyet teşkilatı, Bafra Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, İşadamları, Emniyet Mensupları, Okul Müdürleri, Camadan ailesi yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Dilek
Dilek - 8 yıl Önce

nurdan yaratılan sen umarım orada çok rahat ediyorsundur saygıyla anıyorum...

SIRADAKİ HABER