OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı

Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Samsun valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında yapıldı.

OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı

    Bafra Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı sonrasında bir açıklama yapan Vali Aksoy, Bafra OSB'nin, bölgedeki sanayicilere önemli yatırım imkanları sunan bir Organize Sanayi Bölgesi olduğunu, bölgesel rekabet edebilirlik operasyonelik programı kapsamında,2 Milyon 280 bin Avroluk Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi (Bafra İş-Gem) projesinin imza aşamasına geldiğini söyledi.

     Bafra OSB Bölgesel Müteşebbis heyet toplantısında, üç aylık denetim raporu, 2012 yılına ait yeminli mali müşavir raporu ve Bafra İşgem Projesini içeren gündem, arsa tahsisleri, bütçe ve Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi Projesi konuları görüşüldü.

     Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, şunları kaydetti:

     "Bafra OSB hızla gelişme süreci içerisinde olan bir organize sanayi bölgesi. Bizde OSB yönetimi olarak, gelecek olan yatırımcılarımıza her türlü desteği ve kolaylığı göstereceğiz. Bugüne kadar da çok sayıda firma çalışmalarını tamamlayarak üretime geçmiştir. Diğer firmalar da proje çalışmalarını ve yatırım çalışmalarını sürdürmektedir. Amacımız, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nin daha aktif bir şekilde yatırımcılar tarafından benimsenmesi ve burada yeni yatırımların gerçekleştirilmesidir. Bafra Bölgesi ve Bafra OSB'nin çok iyi tarım potansiyeline sahiptir.  Gıda Sanayi konusunda, yatırım yapmak isteyen tarım sektörünün ürünlerinin işlenmesi noktasında yatırım yapmak isteyen için de Bafra Organize Sanayi Bölgesi gerçekten çok önemli bir değere sahiptir."

       Bafra OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına; Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Durgun, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER