PARLAK VE ARSLAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Nurhan-Osman Parlak çiftinin yüksek mimar kızları Hilal (Parlak) Arslan ile Solmaz –(merhum) Esman Arslan çiftinin mali müşavir olan oğulları Sezgin Arslan ile hayatlarını birleştirdi.

 PARLAK VE ARSLAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

                            HİLAL İLE SEZGİN DÜNYA EVİNE GİRDİ

     Samsun Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği Başkanı İşadamı Osman Parlak ve eşi Nurhan Parlak çiftinin kızları mimar Hilal Parlak, Solmaz –(merhum) Esman Arslan çiftinin mali müşavir olan oğulları Sezgin Arslan, Bafra Düğün Sarayında düzenlenen törenle dünya evine girdi.

                      PARLAK VE ASLAN AİLESİ SALON GİRİŞİNDE DAVETLİ MİSAFİRLERLE YAKINEN İLGİLENDİ

      Düğün salonu girişinde, düğüne gelen davetli ve misafirleri Parlak ve Arslan aileleri tarafından güler yüzle ve ‘hoş geldin' diyerek karşılandı.

    Genç çift pasta kesiminin ardından ilk danslarını yaparken, davetliler havai fişek gösterileri ve müzik eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Genç çift, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan konuklara teşekkür ettikten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Hilal-Sezgin Bafra Düğün Sarayı Bahçesinde Kır Düğününe müzik eşliğinde ışıltılı yıllar dileği ile meşaleler, konfetiler, alkışlar içerisinde yerlerini aldılar. İlk danslarını meşaleler altında eden gençler büyük alkış topladı.Hayatlarının sonuna kadar tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesen genç çiftler, pastayı birbirlerine ikram ettiler.Takı merasiminde ise genç çiftin yakınları uzun sıra oluşturarak hem takılarını taktılar, hem de tebrik ettiler.Takıların takıldığı sırada sağanak yağışın başlaması düğüne ayrı bir hava kattı.

   Parlak ve Arslan Ailelerinin çocuklarının mutlu günlerinde oldukça duygulu oldukları gözlendi. Parlak ve Arslan ailesi, "Düğüne katılan, katılamayıp ta telefonlarla, telgraflarla, çiçeklerle hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarına sonsuz teşekkürlerimizi'' iletiriz dediler.

    Bafra Düğün Sarayında gerçekleşen düğün merasimine; MHP. Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar ve yönetimi, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği
Başkanı ve Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, MHP Bafra Belediye Başkan aday adayları Aslan Yıldırım, Hasan Demir, Nusret Seven, CHP Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Kemal Ünlü,  Bafra Ülkü Ocakları Yönetimi, Bafra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Necdet Çamaş, Yakakent eski Belediye Başkanı Dr. Radi Şen, Yakakent Daire müdürleri, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, BASİAD Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclis üyeleri, işadamları, okul müdürleri, mesleki oda temsilcileri, öğretmenler, Parlak ve Akyüz ailesi yakınları ve çok sayıda davetli vatandaş karıldı.  

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER