banner221

Türk Hava Yolları Bafra’da

Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

Türk Hava Yolları Bafra’da

Türk Hava Yolları Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu ve satış memuru Arzu Gençoğlu Bafra'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bafra'da ilk önce Bafra THY Genel Satış Acentası Şükrü Şen'i ve eşi Yasemin Şen'i ziyaret eden THY Samsun Müdürü Gezmişoğlu, acenta satışları ve Bafra yolcu potansiyeli hakkında Şükrü Şen'den bilgi aldı.

      Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; THY ile gurur duyduklarını, ilçede THY  adına yapılması gereken ne var ise, her zaman yanında olduklarını bildirdi. Yapılan ziyaretin ardından Samsun Müdürü Gezmişoğlu Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e THY'nin uçak maketini hediye etti. 

        Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı'yı da makamında ziyaret eden Samsun THY Müdürü Gezmişoğlu, THY olarak Bafra'dan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

         Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, THY'nin Milli hava yolu olarak artık dünyada marka olduğunu, bu markaya hepimizin sahip çıkması gerektiğini ve Samsun-Sabiha Gökçen uçuşlarının yakında başlamasıyla, potansiyelin artacağından dolayı memnuniyet duyduklarını belirtti.

         THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu Kaymakam Katırcı'ya uçak maketi hediye ederek vedalaştı.

         Ziyaretlerden sonra ise; Bafra THY Genel Satış Acentası Şükrü Şen tarafından Buhara Restoranda Bafra Pidesi ikramında bulunuldu. Buhara Restoran İşletmecisi Niyazi Kesim'de THY Samsun Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu'na yeni görevinde başarılar diledi.

NAMIK AZGIN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER