Türkeş İçin Bafra’da Mevlid-İ Şerif Okutulacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra ilçe Teşkilatı, MHP'nin Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş için Büyük Cami’de, 4 Nisan 2013 Perşembe günü Mevlid-i Şerif okutacak.

Türkeş İçin Bafra’da Mevlid-İ Şerif Okutulacak

MHP Bafra ilçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, yaptığı açıklamada, 4 Nisan 1997'de vefat eden Alparslan Türkeş'i, ölümünün 16. Yıldönümünde Bafra'da dualarla anacaklarını söyledi.

      Alparslan Türkeş'in Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli siyaset ve devlet adamlarından birisi olduğunu belirten MHP Bafra ilçe Başkanı Hüseyin Acar, başbuğun fikir ve düşüncelerinin ülkenin kurtuluş reçetesi olduğunu belirtti. Türkeş'in Türk siyasetinde bilge bir lider olarak kabul gördüğüne dikkat çeken Acar, MHP'nin başbuğun çizdiği yol ve hedeflerden en ufak bir sapma yapmadan yoluna devam ettiğini ifade etti. 

      Acar yaptığı açıklamasında, "Başbuğumuz, hayatı ve mücadelesi ile örnek bir insan olmuştur. Hayatını Türk milletine adamış ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan da kaçınmamıştır. Karşılığında ise hiçbir mükâfat beklememiştir. Liderliği ve cesareti herkes tarafından takdirle karşılanmıştır. Yetiştirdiği kadrolar ise ondan aldıkları ilham ve güçle dün olduğu gibi bugün de ülkesi ve milleti için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırdırlar. Biz kendisinden razı olduk, Allah'ta kendisinden razı olsun" dedi. 

     Mevlid'in 4 Nisan 2013 Perşembe günü Bafra Büyük Cami'de Akşam namazı ile Yatsı namazı arasında okutulacağını bildiren Acar, tüm Bafralıları davet etti.

NAMIK AZGIN 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER