Yıldız Ve Atıcı Ailesinin Mutlu Günü

Vezirköprü Kılıçgüney Köyü sakinlerinden Hafize-Muammer Yıldız çiftinin biricik kızları Hacer (Yıldız) Atıcı ile Döndü-Mustafa Atıcı çiftinin oğulları, 19 Mayıs Gazetesi sahibi Adil Atıcı, dünya evine girdi.

Yıldız Ve Atıcı Ailesinin Mutlu Günü

HACER İLE ADİL ATICI MUTLULUK DOLU YILLARA İMZA ATTI

      Hafize-Muammer Yıldız çiftinin biricik kızları Hacer (Yıldız) Atıcı ile Döndü-Mustafa Atıcı çiftinin oğulları,  19 Mayıs Gazetesi sahibi Adil Atıcı, Bafra Öğretmenevi Düğün Salonunda gerçekleşen düğünle hayatlarını birleştirdiler.

     Döndü-Mustafa Atıcı çiftinin oğulları,  19 Mayıs Gazetesi sahibi Adil Atıcı ile Hafize-Muammer Yıldız çiftinin biricik kızları Hacer (Yıldız) Atıcı çiftinin düğününde, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu dualar edildi. 

      GELİN VE DAMAT DÜĞÜN PASTASINI BİRLİKTE KESTİ

      Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bu mutlu günde gelin ve damadın mutlulukları gözlerinden okundu Bafra Öğretmenevinde, yakın dostlarının ve akrabalarının yalnız bırakmadığı çift, mutluluklarını davetliler ile paylaştı.

       Düğün Merasimine; Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, AK Parti 19 Mayıs ilçe Başkanı İbrahim Eren, 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Yüksel,  Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı ve
Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilal Mürtezaoğlu, İşadamları, mesleki oda temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Yıldız ve Atıcı ailesi yakınları katıldı. 

NAMIK AZGIN

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER