Zeytinburnu ‘Merkez Efendi Stadı’ Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Zeytinburnu Belediyesi'nin yaptırdığı Merkez Efendi Stadı'nın açılış törenine katıldı.

Zeytinburnu ‘Merkez Efendi Stadı’ Açıldı

Törende yaptığı konuşmada Zeytinburnu ilçesinin, AK Parti belediyeciliğinin eşsiz örnekleriyle her geçen gün yeni bir eserle tanışmaya devam ettiğini belirten Bakan Suat Kılıç, ''Hayatın her alanında Zeytinburnu'na önemli eserler kazandıran değerli belediye başkanımızı bu anlamda kutluyorum. Tabii spora yatırım yapan belediyeleri ayrıca tebrik ediyorum, çünkü yapılan her bir spor tesisi o ilçede, o bölgede yaşayan gençlerin, kadınların, vatandaşların hayata daha sağlıklı tutunmalarına ciddi anlamda imkân kazandırıyor'' dedi.

       81 vilayeti hizmetlerle donatmanın kolay olmadığını kaydederek, bu konuda hükümetin verdiği desteğe teşekkür eden Bakan Kılıç, ''Arkamızda sapasağlam bir hükümet iradesi ve elbette kaynakları bulurken de, temelleri atarken de, projeleri tamamlarken de, her adımda arkamızda Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan var, kendisine minnettarız. Bir kere de Zeytinburnu'ndan teşekkürlerimizi ifade ediyoruz'' diye konuştu.

       Konuşmaların ardından Bakan Suat Kılıç, vali Hüseyin Avni Mutlu, belediye başkanı Murat Aydın ve diğer protokol üyeleri sahada kurulan platforma toplanarak sembolik olarak kurdele kesti.

     Açılışın ardından tribünleri dolduran seyircilerin yanına giderek vatandaşları selamlayan Bakan Kılıç, daha sonra gösteri maçının başlama vuruşunu yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER