BBP BAFRA ADAYI MÜRTEZAOĞLU’DAN ESNAF ZİYARETİ

Büyük Birlik Partisi(BBP) Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bafra 100’cü Yıl Bulvarı esnafını ziyaret etti.

 BBP BAFRA ADAYI MÜRTEZAOĞLU’DAN ESNAF ZİYARETİ

       BBP Bafra ilçe Başkanı Turhan Bayraktar, BBP Bafra ilçe yönetim kurulu üyesi Serkan Çelikkaya'nın eşlik ettiği Bafra 100'cü Yıl Bulvarı esnafı ziyaretinde Mürtezaoğlu, Bafra esnafıyla görüşüp ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. 

        Bafra 100'cü Yıl Bulvarı esnafının tek geçim kaynağının tezgahı olduğunu belirten Mürtezaoğlu, şöyle konuştu:

        "Esnaf, tezgâhında kendisinin ve çoluk çocuğunun nafakasını çıkartıyor. Onları kışın soğuğunda ve yazı sıcağında çektikleri sıkıntıları biliyoruz. Ben her zaman Bafra esnafının yanındayım. Şehrimizde farklı renkler var, farklı düşünceler var. Bu renkleri ve düşünceleri birleştirerek hizmetlere dönüştüreceğiz. Ortak akıla bu anlamda önem vereceğiz. Birlikte yapacak, birlikte başaracağız. Sizlerin sıkıntılarının giderilmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bafra esnafımız modern ve kullanışlı ortamda ticaretlerini yapabilecek. Bu konudaki projelerimizi önümüzdeki günlerde Bafra esnafımızla ve çok sevdiğimiz ve bizim için çok değerli olan Bafralı hemşehrilerimle paylaşacağım."

                                                                        NAMIK AZGIN 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER