CHP BAFRA TEŞKİLATINDAN ÖRENCİK KÖYÜ ZİYARETİ

Bafra ilçesine bağlı Örencik köyünü CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, CHP İL Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, meclis üyesi adayları ve partililer ziyaret etti.

 CHP BAFRA TEŞKİLATINDAN ÖRENCİK KÖYÜ ZİYARETİ

      CHP İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz yaptığı konuşmada," Bafra'yı karanlıktan aydınlığa taşıyacak yüzler, hoş geldiniz yalana, talana, soyguna dur diyecek Cumhuriyet Halk Partililer sefalar getirdiniz. Biz, Örencik olarak, Bafra'da cumhuriyetin kalesiyiz ve olmaya devam edeceğiz. Ben bu topraklarda doğdum ve sizlerin sayesinde bu görevlere geldim. Şimdi bir görevimiz daha var. CHP' yi Bafra'da iktidara taşımak,  Allah'ın izniyle Örencik Köyünde tek vücud olacak ve bunlara gereken cevabı vereceğiz şimdi sizler projeleriyle, insana hizmet sulaganıyle yola çıkan, görev yaptığı sürede yanına elinizi kolunuzu sallayarak gidebileceğiniz içimizden biri komşumuz,  CHP Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü ile başa başa bırakıyorum" dedi. 

    CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Ünlü, CHP İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz'a teşekkür ederek ; "Bu topraklar bizim doğduğumuz yerler, bizi doğduğumuz yerlerde doymamıza fırsat vermeyenlerden, ürünümüzü yok pahasına elimizden alanlardan, gübre, mazot, tohum fiyatlarıyla belimizi bükenlerden, yetim hakkı yiyenlerden, hırsızlardan, soygunculardan, kendileri saraylarda yaşarken bizleri asgari ücrete mahkum edenlerden,  10 yıldır mutlak iktidar sahibi olup hiç bir şey üretmedikleri halde şunu yapacağım bunu yapacağım diye piyasada dolaşanlardan hesap günü geldi çattı. 30 Martta bunlara öyle bir ders vereceğiz ki; Örencik Köyü neymiş, Bafra neymiş görecekler. Hep beraber olacağız sandıklardan tulum çıkacak ve Bafra'yı hep birlikte yöneteceğiz size söz veriyorum acınız acımdır, sevinciniz gururum olacaktır haydi hep beraber hep birlikte hesap soralım ve halkın iktidarını Bafra'da kuralım" diye konuştu.

                                                                                   NAMIK AZGIN  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER