banner221

ÇÖPLÜĞÜ PROTESTO ETTİLER

CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay, CHP Bafra ilçe yönetim kurulu ve partililer Aktekke köyü güzergâhında bulunan çöplüğü protesto etti.

ÇÖPLÜĞÜ PROTESTO ETTİLER

              CHP BAFRA TEŞKİLATINDAN ÇÖP TARLASI PROTESTOSU

      CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü, "Bafra'yı 10 yıl MHP yönetti, son 10 yıl iktidarın belediye başkanları yönetti. Yani Bafra'nın 20 yılda, çöpünü çözme sorunu bu oldu. Bafra 20 yıldır, bu çöp sorunu ile boğuştu durdu. Şimdi diyorlar ki; Bafra'ya biz hizmet yaptık, Bafra'nın belediye olarak çok büyük sorunlarını çözdük, hemşehrilerim sorunlar dağ gibi duruyor. Bafra'nın çöpleri dağ gibi duruyor. Allah önce civarında oturan halkımıza acısın. Çünkü rüzgâr şuanda ters esmiyor. Hep ters estiği zaman bu çöpün kokusu Aktekke köyünün içine giriyor" dedi.

                  "BAFRA BU ÇÖPLEN YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİLDİR"

     CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü, "Bafra halkını ilgilendiren bir sorun daha var. Bu çöpün artıkları, yağmurlan beraber, Bafra'nın içine doğru iniyor. İçtiğimiz su bu çöplükten giden kokularla, kimyasallarla karışıyor. Ne kadar arıtıyorsak arıtalım, suyumuzdan kokuyu atamıyoruz. Ben şunu söylemek istiyorum, ırmak suyundan zaten faydalanamıyoruz. Çünkü ırmak suyumuz, ağır metal taşıyor. Irmak suyumuzu arıtmak mümkün değil, ama yer altından arıtacağımız ve bize içme suyu olarak gelen su, maalesef bu çöp yığınının bize sunduğu kokuyla beraber bir sorunu getiriyor. Sorun yine sorulmadı. Bu çöp tarlalarını protesto etmek için buradayız. 30 Martta size söz veriyorum. Hangi şartlarda olursa olsun, bu çöp yığını buradan kalkacak" diye konuştu.

   "BU ÇÖP DAĞLARINI BİRGÜN OLSUN GELİP GÖRMEDİNİZ Mİ? BAFRA'YI ÇEVRELEYEN BU ÇÖPLÜK SİZİ HİÇ RAHATSIZ ETMEDİ Mİ?"

     Diğer partilerin belediye başkan adayları ve mevcut başkanın mahalle mahalle dolaşarak vaatlerde bulunduklarını belirten CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Eczacı Kemal Ünlü, "Neyin vaadinde bulunuyorsunuz? Birazda iktidar belediyesi için söylüyorum. Sorun zaden Bafra'da dağ gibi büyümüş, önce siz mevcut sorununuzu çözün, son 5 yıldır, hiç kendinizi kıpırdatmadınız. Sorununuzu çözün, ondan sonra gidin, Bafra halkına vaatlerde bulunun. 30 Martta bütün sorunlara, çözüm olmak vaadiyle, sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyorum" şeklinde konuştu.

     Bafra ilçesinin Aktekke Köyü güzergahında bulunan çöplükte, CHP Bafra Belediye Başkan adayı Eczacı Kemal Ünlü'nün gerçekleştirdiği protesto programına, CHP Bafra ilçe Başkanı Nihat Oktay ve partililer eşlik etti.

                                                              NAMIK AZGIN   

                   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER