“Hedefinizi daima yüksek tutun”

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partisinin Gençlik Kolları üyelerine, "Hedefinizi daima yüksek tutun. Hayallerinizden vazgeçmeyin" tavsiyesinde bulundu.

 “Hedefinizi daima yüksek tutun”

AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları üyelerinin sohbetine katılan Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bazı tavsiyelerde bulundu. Demir, partili gençlere hedeflerini daima yüksek tutmalarını söyledi.

         Partisinin İlkadım İlçe Gençlik Kolları'nca düzenlenen çay sohbetine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, bazı açıklamalarda bulundu. Siyasetin uzun soluklu olduğunu belirten Demir, "Daima kendinizi geliştirin, hedeflerinizi yüksek tutun. Sosyal faaliyetlere yönlenin, bu size büyük tecrübe kazandırır. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bizim olduğumuz koltuklarda, yarın sizler oturacaksınız. Bu sebeple, geçmişini ve medeniyet değerlerimizi bilen nesiller yetiştirmeliyiz" dedi.

                                YAŞANANLARA DUYARSIZ KALMAYIN

        Gençlerden dünyada yaşananlara duyarsız kalmamasını isteyen Milletvekili Demir, "Mısır'da bir insanlık dramı yaşanıyor. Firavunlar masum ve silahsız müslümanlara silah doğrultup katliam yapıyor. Suriye'de de kardeş kardeşi öldürüyor. Bu ülkelerden güvenlik nedeniyle Türkiye'ye sığınanlar oluyor. Samsun'a gelen bu misafirlerimize yardımcı olmalıyız. Devlet ve STK'lar yoluyla bu kişilere yardımlar ulaştırılıyor. Sizler de bu yardım halkasının bir ucundan tutun. Çanakkale Savaşı'nda ülkenin savunması için gelen ve şehit düşen kardeşlerimize kötü günlerinde yardımcı olmak bizlerin görevidir. Genel başkanımız ve Başbakanımızın her fırsata dik duruşu ile dünya kamuoyuna gösterdiği zulme alkış tutmayan, zalime boyun eğmeyen tavrını bizde göstermeliyiz" diye konuştu.

          İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selim Külekçi de Milletvekili Demir'e programlarına katıldığı için teşekkür etti. Milletvekili Demir'e AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

                                                                                                                                            NAMIK AZGIN                                         

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER