KÖYLÜLER BBP'Yİ BAĞRINA BASTI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, şehir merkezinde ve köylerde çalışmalarını sürdürüyor

 KÖYLÜLER BBP'Yİ BAĞRINA BASTI

      MÜRTEZAOĞLU, DOĞANKAYA, ŞEHULAŞ VE GAZİBEYLİ KÖYÜNDE İLGİ GÖRDÜ  

     Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesi Doğankaya, Şeyhulaş ve Gazibeyli Köylerini ziyaret etti.

     BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu ve beraberindeki heyet, Doğankaya, Şeyhulaş ve Gazibeyli köylerine giderek, vatandaşlarla bir araya geldi.

     Mürtezaoğlu, Bafra ilçesine bağlı Doğankaya, Şeyhulaş ve Gazibeyli köylerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

     Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Mürtezaoğlu, hizmet sevdalısı olduklarını ifade etti.

      Yerel seçimlere az bir zaman kala seçim gezilerini sürdüren BBP Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Makam, mevki için değil hizmet yapmak amacıyla belediye başkanlığına aday oldum. İlçem için güzel projelerim var. Tüm yerleşim birimleri arasında ayırt etmeden yapılması gereken ne ise o hizmeti götüreceğim. Şimdi el birliği ile çalışıp 30 Mart seçimlerinde sandıktan güçlü olarak çıkalım" dedi.

SERHAT MÜRTEZAOĞLU, BİZ SAHADAYIZ, SİZLERDEN DESTEK İSTİYORUZ"

     BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, "Biz, her zaman köylere geliyoruz. Bafra'nın ciddi sorunları var. Her geçen gün Bafra daralıyor. Biz, millet için yola çıktık.20 yıldır hiçbir insan ayrımı yapmadan herkesi hizmet konusunda herkesi kucaklayan bir partiyiz. Belediye için projelerimiz var. Biz, kimseyi kırmayız, sistemi eleştiririz, yanlışlıkları da söyleriz. Biz milli bir hareketiz. Rahmetli Genel Başkanımızın duruşu neyse, milli mutabakat metnindeki duruş neyse, bugün de aynı duruştayız biz. Millet için siyaset, ülkemiz için, değerlerimiz için siyaset yapıyoruz" diye konuştu.

     Ziyaret ettiği köylerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Mürtezaoğlu, köylülerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

     Mürtezaoğlu'nun ziyaretlerinde, BBP Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar, Bafra Orta Karadeniz Gazeteciler Derneği Başkanı, Altınova Gazetesi İmtiyaz Sahibi BBP Bafra ilçe yönetim kurulu üyeleri Bilal Mürtezaoğlu ve Serkan Çelikkaya eşlik etti.

                                                                                            NAMIK AZGIN  

 

   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER