banner223

MÜRTEZAOĞLU, DOĞANCA BELDESİNİ GEZDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Bafra ilçesine bağlı Doğanca Beldesini ziyaret etti.

MÜRTEZAOĞLU, DOĞANCA BELDESİNİ GEZDİ

     Doğanca Beldesinin sorunlarını dinleyen BBP Bafra Belediye Başkan adayı ve BBP Bafra Teşkilatı ekibi, vatandaşlarla sohbet etti. 

     BBP Bafra Belediye Başkan adayı Serhat Mürtezaoğlu, Doğanca Beldesi gezisi sırasında vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntıları dinledi.

     Mürtezaoğlu, "BBP olarak bizim bu yerel seçimde niyetimiz, en iyi hizmet etme ve Allah rızasıdır. Biz, milli kültürümüzü yerinde yaşatacağız. Tüm yerleşim birimleri arasında ayırt etmeden hizmet edeceğiz" dedi. 

      Yaklaşan yerel seçimler öncesi Bafra ilçesine bağlı Doğanca Beldesini ziyaret eden BBP Bafra Belediye Başkan Adayı Serhat Mürtezaoğlu, Doğanca beldesinde vatandaşlardan destek sözü aldı.

      Herkesin gidici olduğunu ve kalıcı olan tek şeyin hizmet olduğunu vurgulayan Mürtezaoğlu, "Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için aday oldum. Bafra bereketli topraklara sahip, ürünlerimizi markalaştırma noktasında bizim projelerimiz var. Milletimizle birlikte hizmetleri yapacağız. BBP ekibini Bafra'da hizmete getirin. Doğanca beldesinde vatandaşlarımızın hepsinden kısacası halkımızdan destek istiyoruz. Bu seçim çocuklarımızın geleceği için hepimiz için çok önemli. Onlara hizmet etme arzusunda olduğumuzu ifade ediyoruz. Dualarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

        Mürtezaoğlu'nun ziyaretine, BBP Bafra İlçe Başkanı Turhan Bayraktar, BBP Bafra ilçe yönetim kurulu üyesi Bilal Şahin, Serkan Çelikkaya ile partililer eşlik etti.

                                                                             NAMIK AZGIN    

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER