Bernabeu'da tarihi gece! Son gelişmeler

-GÜNÜN MAÇI- UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda Real Madrid ile karşı karşıya geliyor.

Bernabeu'da tarihi gece! Son gelişmeler

Schalke'yi devirerek adını Devler Ligi'nde çeyrek finale yazdıran ve İspanyol devi Real Madrid ile eşleşen Galatasaray, Santiago Barnebau Stadı'nda zafere çıkıyor.. Fatih Terim'in Aslanları, Jose Mourinho'nun Real Madrid'i ile Türkiye saati ile 21:45'te kozlarını paylaşacak. Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen'in yöneteceği ve yardımcılıklarını  Kim Thomas Haglund ve Frank Andas 'ın yapacağı mücadeleyi Smartspor canlı olarak yayınlayacak. Ayrıca karşılamayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi ve Radyospor'dan da takip edebilirsiniz.

HAKEM SORU İŞARETİ!

Zorlu maçın hakemi Svein Oddvar Moen'in Avrupa karnesi bu tip bir maça göre biraz zayıf kalıyor. Geçen sezon Norveç'te ''Yılın hakemi'' ödülüne layık görülen Svein Oddvar Moen, 2012/2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde sadece 4 karşılaşmada düdük çaldı.

Oddvar Moen, 2010-2011 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor-Valencia ve Young Boys-Fenerbahçe maçlarında da düdük çalmıştı.

Norveçli hakem aynı zamanda geçen sezon Real Madrid'in Dinamo Zagreb'i deplasmanda 3-2 yendiği karşılaşmayı da yönetmiş ve Real Madrid'den Marcelo'ya 3 dakika içerisinde gösterdiği iki sarı kart sonrasında kırmızı kart çıkarmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

REAL MADRİD

Lopez
Arbeloa
Varane
Ramos
Marcelo
Khedira
Alonso
Mesut Özil
Di Maria
Ronaldo
Higuain

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Semih
Dany
Riera
Hamit
SelçuK
Melo
Sneijder
Drogba
Burak

Saat: 21.45
Stat: Santiago Barnebau
Yayın: Smartspor & Sporx Canlı Anlatım Servisi ve Radyospor
Hakemler: Svein Oddvar Moen, Kim Thomas Haglund ve Frank Andas

DROGBA: 'REAL MADRİD FAVORİ AMA...'

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Didier Drogba, Real Madrid'in bu maçta favori olarak görülmesinin normal olduğunu söylerken karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Drogba: 'Normalde kağıt üzerinde baktığınızda insanlar Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde kesin favori olduğunu söyleyecektir. Galatasaray daha uzak görünüyor, ama son maçımızda neler yapabileceğimizi gösterdik. Diğer takımlara büyük problem çıkarabiliriz. Futbolda ne olacağını asla bilemezsin. Real Madrid'e gerektiği kadar saygı göstereceğiz ve tur atlamak için herşeyi yapacağız.' sözleriyle tur hakkında olumlu konuştu.

TERİM ÇEKİNMİYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise Real Madrid maçı öncesinde oldukça iddialı konuştı. Yenilmekten korkmayacaklarını belirten deneyimli çalıştırıcı ''Bu tip maçlar herşeye müsait maçlardır. Yani biz Real Madrid'e kaybedersek kimse için sürpriz olmaz. Ama biz kazanırsak dünyadaki herkes için sürpriz olur. O zaman kaybetmek kolay kazanmak olay bu felseye uyuyor. Gücümüz neye yetiyorsa onu oynayacağız. Kendi futbolumuzu oynayacağız. Ben oyuncularıma ne hiçbirşey için yeter derim ne de bir başarıdan tatmin olurum. Bizim için en büyük tehlike kaybetme korkusu olacaktır ki o bizde yok. Zaten Galatasaray buraya kadar önemli başarılar elde etmiş ve bundan sonrasının da ne anlama geldiğini biiyoruz. Kaybetmekten korkmuyoruz, çünkü kaybettiğimiz takım saygı duyduğumuz Real Madrid olacak.'' sözleriyle kendi oyunlarını oynayacaklarını net bir şekilde ifade etti.

MOURİNHO: 'GALATASARAY'IN ÖNEMLİ İSİMLERİ VAR'

Real Madrid çalıştırıcı Jose Mourinho ise düzenlenen basın toplantısında Galatasaray'ın önemli ayaklarından bahsetti. Portekizli çalıştırıcı; "Çok önemli golcüleri var. Bazıları benim de arkadaşlarım. Oldukça önemli bir rekabet olacak. G.Saray çok deneyimli bir hocaya sahip. Çok tecrübeli bir hoca. Eminim ki takımını organize edecektir, atak yapmak için organize edecektir. Kendileri için en iyi sonucu almak için mücadele edecektir arkadaşım. 3 oyuncu var, Sneijder, Drogba, Burak... Bunlar hakkında yorum yapmaya bile gerek yok. Herkesin gözünün önünde her şey" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER