Alaçam’da Girişimci Kursiyerler Belgelerini Aldı

Alaçam Belediyesi ve Bafra Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen İşkur Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nu tamamlayan 25 kişiye belgeleri verildi.

Alaçam’da Girişimci Kursiyerler Belgelerini Aldı

Alaçam Belediyesi ve Bafra Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen İşkur Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nu tamamlayan 25 kişiye belgeleri verildi. Alaçam Belediyesi ve Bafra Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi İşbirliğiyle Açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nu başarı ile tamamlayan 25 kursiyere Alaçam Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen tören ile belgeleri verildi. Törene Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK, İşkur Şube Şefi Cemal ÖZER, Belediye Meclis Üyeleri, Alaçam Belediyesi Birim Amirleri ve Kursiyerler katıldı. 25 kursiyere Belediye Başkanı Hadi UYAR, İşkur Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK, İşkur Şube Şefi Cemal ÖZER ,Belediye Meclis Üyeleri ve Alaçam Belediyesi Birim amirleri tarafından kursiyerlere belgeleri verildi.

Belediye Başkanı Hadi UYAR belge dağıtımı öncesinde yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi; “Sizler çok şanslısınız, çünkü her şeyin başı eğitim. Burada iyi bir eğitim aldığınızı ümit ediyorum, almış olduğunuz bu eğitimi eğer ekonomiye yansıtırsanız hem ülke ekonomisine hem de Alaçam ekonomisine katkıda bulunmuş olacaksınız. Biz Alaçam Belediyesi olarak İş kur ile iş birliği içerisinde böyle kursların açılmasına her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Girişimcilik belgesi alan kardeşlerimizin, ilçemize anlamlı katkılar sağlayacaklarına inanıyoruz. Bizler Alaçam Belediyesi olarak Alaçam’ın kültürüne ve ekonomisine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek için elimizden gelen bütün imkanları seferber ediyoruz. Ekonomik ve kültürel anlamadan kazanan bir Alaçam için çalışıyoruz . Projeden Emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi Başkan UYAR İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK ve Bafra İş kur Şube Şefi Cemal ÖZER’ e birer plaket taktim etti. İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK yaptığı konuşmada ’’ Özellikle İşkur yürüttüğü bu girişimcilik kursları girişimciler için önemlidir. Belediye Başkanı Hadi UYAR’ ın talepleri çerçevesinde buradaki kurs koordine edildi. Belediye Başkanı Hadi UYAR Beye İşsizliğin azaltılması ve istihdamı arttırılması çalışmalarına yaptığı katkılar ve destekler için teşekkür ediyorum’’ dedi ve bir plaket takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 18:53

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER