AKBULUT "BAFRA'DA Kİ ADAMLAR ÇALIŞMIYOR"

​​​​​​​CHP Meclis Üyesi Erhan Akbulut, Bafra Belediye Meclis toplantısında, Bafra’da işçi sorununda bahsetti.

AKBULUT "BAFRA'DA Kİ ADAMLAR ÇALIŞMIYOR"

Akbulut yaptığı açıklamada,

’’Şimdi herkesin derdi var. Bizim de derdimiz işçi. Bize de işçi lazım. Bafra’da 10 bin kişi Sosyal Yardımlaşmadan para alıyor.

Bize 2 bin tane tarımda çalışacak işçi lazım. Ama tarımda çalışacak işçi yok. Bafra’dakiler hiç kimse çalışmıyor. Bu sefer ilçe dışında işçi arıyoruz ama verim alamıyoruz. Çünkü ilçe dışında Bafra’da ki gibi tarım olmadığı için kimse tarımı bilmiyor. Bence Sosyal yardımlaşmadan para yardımı alanlar incelenip çalışabilecekler çalışmalı. Bizde işçi sorunu yaşamayız’’ dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
Numan alkan
Numan alkan - 5 yıl Önce

Ozaman 1haftalık eğitime sokun. Çalışma şartları ve emek karşılığı yeterli olduğunda işçi bulursunuz merak etmeyin. Bafranın gençleri şehir dışına çıktığında gayette güzel iş bulup çalışıyorlar. Sizin aradığınız işçi değil başka birşey

Selim BALKAYA
Selim BALKAYA - 5 yıl Önce

Çok para veriyorsunuzda çalışacak adam bulamiyorsunuz bafrada kim işçinin hakkını veriyor soyleseniz ancak soka çıkıp bangır bangır konusuyorsunuz

Fatih köksal
Fatih köksal - 5 yıl Önce

Kesinlikle destekliyorum
Amasyadan
Termeden
Sinop tan
Işçi geliyor ve tarimdan anlamadigi gibi
Bahcelere zarar veriyorlar
Yine olan koyle vatandaşa oluyor
Incelenmesini arz ederiz

Burcu
Burcu - 5 yıl Önce

Köylü çalışıyor da noluyor hakkını alıyor mu ? Ya da çalışana hakkını veriyor musunuz ? Bahsettiğiniz işler köleliğe giriyor 12 saat çalış eve gidip uyu hiç bir sosyal aktiviten ailenle vakit geçirme hakkın olmasın.. Bir kerede halkın gözünden bakın... Üniversite mezunuyum evet Bafra’da iş bulamıyorum. İşçi değil köle bulamıyorsunuz.

Ramazan yıldırım
Ramazan yıldırım - 5 yıl Önce

Niye işcinin hakini verecenda ama siz işçi değil köle ariyonuz bedava çalışsın ekmek 1.5 olmuş halanda ne konusuyonuz siz bide oraya çıkıp yazınız (patronun gözü doyacak ki işçinin karni doysun demi bu )

İbrahim Kılıç
İbrahim Kılıç - 5 yıl Önce

Katılıyorum sana kardeşim

SIRADAKİ HABER