VALİ KAYMAK,'SAMSUN İLK 5’E GİREN VE ÜST SIRALARA SIÇRAYAN BİR İL OLACAK'

Vali Osman Kaymak valilik toplantı salonunda düzenlenen 18-30 Temmuz 2017 Samsun 23. Yaz Deafolimpik Oyunları bilgilendirme toplantısına katıldı Vali Kaymak, “Samsunumuzun yerini bilmeyen binlerce insan gelecek ve akabinde ilk 5’e giren ve üst sıralara sıçrayan bir il olacak" dedi

VALİ KAYMAK,'SAMSUN İLK 5’E GİREN VE ÜST SIRALARA SIÇRAYAN BİR İL OLACAK'

Samsun Haber

VALİ KAYMAK’A TÜRKİYE FORMASI TAKDİM ETTİ.
18-30 Temmuz 2017 tarihinde 96 ülkenin katılımıyla 21 branşta Samsun’da gerçekleşecek olan 23. Yaz Deafolimpik Oyunları bilgilendirme toplantısı valilik toplantı salonunda Vali Osman Kaymak’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı öncesi 23. Yaz Deafolimpik Oyunları maskotu olan Çakır Vali Osman Kaymak’a Türkiye Forması takdim etti. Toplantıda İşitme Engelliler Olimpiyatları Genel Koordinatörü Serkan Baltacı, 18-30 Temmuz 2017 tarihleri arasında ilimizde gerçekleşecek olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarının tanıtımıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

96 ÜLKEYE SAMSUN’DA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ
Vali Osman KAYMAK sunum sonrası yaptığı konuşmasında, “Öncelikle 2017 yılında 96 ülkenin katılımıyla 21 branşta Samsun’da gerçekleşecek olan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları bilgilendirme toplantısına hoş geldiniz. İnşallah el birliğiyle başarılı bir şekilde bu organizasyonu tamamlayacağız. Samsun Türkiye’de ilk 15’e giren bir il iken, şimdi İstanbul’un, Ankara’nın ve Antalya’nın yapmış olduğu organizasyonları yaparak ilk 5’e giren ve üst sıralara sıçrayan bir il olacak.23. İşitme Engelliler Olimpiyatı sadece 12 gün izleyeceğimiz ve Samsun’un da ev sahipliği yapacağı spor müsabakaları değildir. Olimpiyatlara haritada bile ilimizin yerini bilmeyen binlerce insan gelecek. Bunların her biri bizim için birer gönüllü turizm elçileri olacaklar. 

BÜYÜK EMEK VEREN SAYIN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR
Spor müsabakalarını 6 kıtadan onlarca ülkede milyonlarca insan izleyeceğini hatırlatan Vali Kaymak,"Bu parayla yapılamayacak kadar büyük bir tanıtımdır. Bu nedenle olimpiyat ruhunu ülkemizin ve ilimizin engin misafirperverliği ile bütünleştirerek bu büyük organizasyondan alnımızın akıyla çıkacağımız inancındayım. Ben bu organizasyonun ilimizde yapılması için büyük emek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere emek ve katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Toplantıya ayrıca, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu ve ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER